IHC RIGAT 2 – VENDRELL 3. 100 SEGONS DE MÉS

L’IHC ha caigut derrotat a les Comes per un gol a falta de 100 segons per acabar i ha vist escapar una victòria que havia encarrilat amb un 2 a 0 a la primera meitat. Ton Baliu ha fet el primer amb un tir creuat a l’escaire i Molas ho ha rematat caçant un rebuig del porter Camps després d’una assistència d’Oriol Vives. A la segona, amb la baixa per lesió del Ton (ha hagut d’anar a urgències per un cop al dit), el Vendrell ha pujat el ritme i ha aconseguit empatar amb dos gols en 4 minuts de Necci i Ferrer. A falta de 3 minuts Pla ha enviat al ferro una FD per 10 faltes d’equip… en canvi un minut més tard Crespo ha arribat puntual a un passi al segon pal i ha acabat decidint el partit.

Foto D.Figueras

IHC RIGAT 2 (2/0) Elagi, O.Vives, Pla, Ton (1) i Méndez, equip inicial. Tety, Bars i Molas (1), B.Yeste i M.del Valle.

VENDRELL 3 (0/3) Camps, Crespo (1), Necci (1), Pelizari i Ferrer (1), equip inicial. Nájera i G. Miquel.

GOLS: 1-0 Ton (m 5.05), 2-0 Molas (m 20.27). SEGONA PART. 1-2 Necci (m 6) 2-2 Ferrer (m 10), 2-3 Crespo (m 23.20)

INCIDÈNCIES: Ton Baliu s’ha fet mal al dit gros de la mà en ua caiguda a la segona part del partit i ja no ha tornat a jugar. Se l’han emportat a urgències on li han fet una radiografia que segons les primeres estimacions apunten que no hi ha trencament ni lesió d’importància.

ELS PREBENJAMINS FORA DE CATALUNYA PER GOL AVERAGE

Els prebenjamins de l’IHC no s’han pogut classificar pel campionat de Catalunya per gol average. La derrota a la tarda per 3 a 1 contra el Vilafranca (sumada a la victòria al matí per 3 a 2 contra el Palau) ha acabat provocant un triple empat que ha deixat fora als arlequinats pel gol average. L’equip que ha disputat el campionat de Barcelona l’han format Yaren Simon com a porter i Nil Salas, Pol Badenes, Pep Creixell, Martí Campo, Guifré Compte i Joel Costa. L’entrenador és David Espinalt i els delegats Ivan Salas i Jordi Campo.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *