D’OK LLIGA A PREBENJAMINS PASSANT PER CAMPIONATS D’ESPANYA INFANTILS I JÚNIORS

Aquest dissabte l’IHC RIGAT rep a les Comes a un Vendrell que es juga la permanència. El partit l’arbitraran amb Jónathan Sánchez Garcia i Ángel Tavera Bellido, amb Raimon Grasses Bundó d’auxiliar.

Els més grans tenen partit i també els més petits. Els prebenjamis juguen des d’aquest dissabte el campionat de Barcelona que es disputa a Malgrat de Mar. Els arlequinats s’enfrontaran a 1/4 d’1 al Palau i a 2/4 de 5 al Vilafranca.

L’equip el formen Yaren Simon de porter i Nil Salas, Pol Badenes, Pep Creixell, Martí Campo, Guifré Compte i Joel Costa. l’entrenador és David Espinalt i els delegats Ivan Salas i Jordi Campo, el que va ser fisio del Dream Team.

Mentrestant s’estan disputant els campionats d’Espanya de les categories infantils i júnior. En tots dos casos els dos representants catalans FC Barcelona i Manlleu són líders en cadascun dels grups després de les 2 primeres jornades.

En infantils, categoria d’on en sortirà el successor de l’IHC que és l’actual campió, el FCB ha derrotat per 6 a 3 i 4 a 1 a Oviedo i Urdaneta, mentre el Manlleu s’ha desfet del Rochapea i de l’Alcobendas per 8 a 0 i 6 a 2. Aquest dissabte a la jornada del matí els blaugranes jugaran contra el Cajar Granada i els osonens contra el Compostela.

Tres quarts del mateix passa al campionat júnior. El FCB Lassa i el Manlleu són líders després de dues victòries (els blaugranes 5-0 i 6-0 contra Compañia de Maria i Rochapea i els d’Osona 1-4 i 2-10 contra Virgen de Europa i Alcañiz). Aquest dissabte es completarà la fase de grups amb els partits: Las Rozas- Barça i Liceo- Manlleu. En totes dues categories a la tarda es començaran a jugar les semifinals.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *