TON BALIU BAIXA PER SANT CUGAT

Ton Baliu, serà baixa pel partit d’aquest dissabte contra el sant Cugat. El capità de l’IHC RIGAT no s’ha pogut recuperar del cop que va rebre al dit en una caiguda dissabte passat en el partit contra el Vendrell. Baliu haurà de fer-se més proves per concretar l’evolució. El seu lloc a la llista l’ocuparan el júnior Bernat Yeste i el juvenil Gerard Riba. L’equip es conjura per substituir algú tant important com el capità, millorar les sensacions de l’últim partit i competir fins el final.

Aquest dijous els arlequinats han fet l’últim entrenament de la setmana abans del partit de dissabte. La sessió ha començat a la sala de vídeo per analitzar el rival. Allà s’ha completat tota la informació sobre els vallesans i sobre el plantejament del partit. Després ja a la pista s’han treballat situacions tàctiques de 4×4 i exercicis de finalitzacions. Tot per mantenir el to físic amb una consigna clara: sense pressionar molt però sense deixar-se anar.

Els de Ferran López tenen l’assignatura pendent d’intentar millorar la imatge del cap de setmana passat, de competir millor… L’equip és conscient que es va una pista molt complicada, amb un rival que encara té algunes opcions de salvar-se i que les buscaran al màxim. Això obligarà a treballar molt i a màxima intensitat. L’objectiu és intentar aconseguir no els 3, els 6 punts que encara queden en joc. El Sant Cugat-IHC RIGAT es jugarà a les 6 de la tarda amb arbitratge de Daniel Pico Ramos, Alberto López Expósito i Marc Soler Miralles com a àrbitre auxiliar.el tè

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *