ALEIX MARIMON ALS WRG AMB LA SUB 19. “ENCARA EM COSTA DE CREURE”

Mentre el primer equip de l’IHC RIGAT espera l’hora del penúltim partit de l’Ok LLiga a la pista del sant Cugat (6 de la tarda) l’entitat ha rebut la bona notícia que el juvenil Aleix Marimon ha estat convocat pel seleccionasdor sub-29, Sergi Macià, pels WRG que es disputaran a Vilanova i la Geltrú
29 de junio al 5 de julio, en Vilanova i la Geltrú. La llista completa la formen els següents jugadors:

Porters:

Gerard Pérez – CE Arenys de Munt               
Jordi Pons – CH Cadí   

Jugadors


Martí Gabarró – Barça Lassa                  
Oriol Llenas – Barça Lassa 
Sergi Duch – CE Lleida Llista Blava                
Aleix Marimon – Igualada Rigat           
Oriol Ramírez – CP Manlleu                   
Dídac Alonso – CP Manlleu
Roc Pujadas – CP Manlleu           
Joan Pujalte – HC Sant Just

P- Aleix, felicitats!. Has aconseguit un lloc entre els 10! Com et sents?

A.MARIMON- Bé, de fet encara em costa de creure, m’ha arribat la notícia per mitjà del Munta i m’he posat molt content.

P- T’ho esperaves?

A.MARIMON- Ja em va arribar una mica per sorpresa la notícia de la preselecció i vaig decidir d’anar-hi amb totes les ganes del món i sobretot, d’anar com vaig anar a l’altre europeu, a gaudir de l’experiència i a aprendre molt… crec que vaig treballar força bé durant els 3 dies i vet aquí el premi!

P- Sent de primer any és un mèrit encara més gran no?

A.MARIMON- Jo crec que si, tot i que en aquesta categoria no es nota tant el físic com en categories inferiors, hi havia una petita diferència i que hi hagi 3 jugadors del 2002 és molt bo, és una mica el premi a l’any passat!

P- Com veus l’equip?

A.MARIMON- A l’equip el veig molt ben compensat a dins la pista, el nivell és molt alt i crec que no m’equivoco si dic que som candidats a l’or. Però encara crec que és mes important el bon rotllo que hi ha entre tots, ens coneixem tots bastant bé i de segur que ho gaudirem al màxim.

P-Què en saps dels rivals?

A.MARIMON- Tenim a Argentina, a Xile i a Suïssa, crec que tots ens poden posar les coses complicades… Argentina va quedar campiona del panamericà i Xile va quedar subcampiona, de moment això és l’únic que se!

P- La convocatòria és un premi a una temporada complicada…

A.MARIMON- Doncs si, ha estat una temporada complicada a nivell d’equip, tot i que ara l’haguem acabat força bé. A nivell individual també ha estat difícil, vaig estar lesionat durant un més llarg i m’ha costat arribar al nivell.

Només tinc paraules d’agraïment cap a l’Igualada, en especial cap als meus companys d’equip, que em fan créixer cada dia i també al Ferran per la confiança i per ajudar-me a millorar tant… i per últim als cracks del primer equip, per tots els consells que m’han donat durant aquesta temporada.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *