L’HORA DELS ADEUS

L’Igualada RIGAT tanca una setmana molt agitada (amb els adéus de Ferran López i Met Molas) amb la vista posada a l’últim partit de la temporada, contra el Calafell a les Comes (dissabte a les 8 del vespre amb arbitratge de Gerard Gorina i Oriol Pérez, amb Raimon Grases d’àrbitre auxiliar). Els arlequinats tindran l’oportunitat de superar la barrera dels 50 punts que els va posar Ferran López com a objectiu i d’aquesta manera poder acomiadar amb una victòria la seva etapa (i la de Met Molas) al club.

… I DE LA BASE. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE SELECCIONS I WRG SUB-20

Aquest serà també un cap de setmana important per l’hoquei base. Dissabte i diumenge es juga el campionat de Catalunya de seleccions territorials amb dos arlequinats a la selecció de Barcelona A (Nil Cervera i Marc Prat, a més del jugador del FCB d’orígens igualadins Oriol Sebrià) i un a la selecció B (Pol Marsol). Una demostració del nivell del planter arlequinat perquè un d’ells, Nil Cervera, també ha entrat a la preselecció espanyola per l’europeu sub-17 i un altre jugador de la casa, Aleix Marimon jugarà els WRG sub-20.

La mevaweb ha pogut parlar amb el seleccionador sub-20, Sergi Macià, per analitzar l’equip que ha fet pel mundial i les opcions que hi tindrà la selecció estatal.

WRG SUB-20. SERGI MACIÀ. ELS CAMPIONATS SÓN MOMENTS INDIVIDUALS PERÒ EL COLOR DE LA MEDALLA EL GUANYA UN EQUIPP- Sergi Ja has donat la llista definitiva. Com definiries l’equip que has fet? Quin hoquei farà? Si no és donar moltes pistes als rivals… com jugarà?

S.MACIÀ- És un equip amb molta il·lusió, guanyadors i amb molta actitud. És el principi del nostre model..  La nostra forma de jugar es una continuïtat del que hem fet el darrer Europeu. Hem estudiat el que va anar bé, el que no va sortir i el que és molt millorable. Hem de ser crítics per poder avançar. Però ser fidels a la nostra proposta.

P- Torna a ser un equip jove i ambiciós (i versàtil com reivindicaves tu mateix en una entrevista anterior).

S.MACIÀ- Jove per casualitat, perquè mai he mirat les dates de naixement . Des del primer dia tothom ho sabia. Venen per qualitat i actitud. Venen per que s´adapten a una forma de jugar. Només tenim 4 setmanes pel calendari tan atapeït. Hem de buscar peces que s’adaptin i l´any de naixement mai ha estat, amb mi, un inconvenient.

P- Ja en aquest nivell de base l’hoquei espanyol te l’obligació de fer una aposta per avançar?

S.MACIÀ- Tenim un nivell alt de jugadors, perquè els clubs treballen bé. L´aposta és molt versàtil. Hem de valorar si hem de donar un pas per un hoquei més atractiu , més directe. Proposar. Al meu parer hem de ser perillosos sempre.

P- Deu ser difícil fer una tria com aquesta. Fa la sensació que el que preteneu és fer un equip amb totes les lletres, amb tot el que es necessita perquè sigui complert, equilibrat i competitiu…   més que un conjunt de noms…

S.MACIÀ- Ha estat una tria difícil. No hem agafat noms, sinó jugadors, rols per un grup. Els campionats son moments individuals, però el color de la medalla el guanya un equip de 10 jugadors i tècnics.  Són els millors per fer l´equip que volíem. I estic convençut que els que més treballaran dur per que la resta en sigui la conseqüència.

P- Com arribem als WRG?

S.MACIÀ- Hem tingut l´ajuda dels clubs durant l´any amb els controls. Tenim 4 setmanes per arribar a l´excel.lència en tot allò que necessita l´equip. Arribarem amb una il.lusió de molta gent darrera.

P- En l’última ocasió demanaves molta ajuda el dia 29 a Vilanova… podem repetir la crida perquè l’hoquei base es mereix tota l’atenció que puguem, no?

S.MACIÀ- El WRG es un esdeveniment únic  i irrepetible a Barcelona. No es pot perdre. Per nosaltres el fet que vingui gent i estigui a prop nostre ens pot fer Poderosos. Som l’equip de molts clubs, grans i petits. I necessitem sentir l´aler de tots.  L’Espanya-Argentina del dia 29 serà un partit que marcarà molt i nosaltres hem de jugar amb 11.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *