ADÉU A “UN DELS NOSTRES”. MET MOLAS NO SEGUIRÀ A L’IHC RIGAT

Hores intenses a l’Igualada RIGAT. Després de Ferran López avui el club ha comunicat l’adéu de Met Molas. El jugador osonenc deixarà l’entitat arlequinada després de 6 temporades al club en les que s’ha guanyat el cor de l’afició. Molas que va arribar del Voltregà s’ha convertit en un dels millors fitxatges de la història de l’IHC. Pel seu rendiment esportiu, pel seu compromís i pel seu caràcter s’ha convertit en un dels jugadors més estimats de la gent de les Comes. Quan hi havia rumors del seu fitxatge la mevaweb li va demanar l’opinió a un ex-entrenador de l’IHC que l’havia tingut a les seves ordres a Sant Hipòlit i ens va dir : tranquils, us enamorarà. I així ha estat. Ha enamorat Igualada.

Foto X. Garcia

El club li ha volgut agraïr a Met Molas “el treball, esforç, sacrifici i dedicació que al llarg de 6 temporades ha tingut al nostre club i de l’estima que s’ha guanyat de tothom. Li desitgem tota la sort i encerts en els nous reptes i trobarem a faltar el seu tarannà i la seva manera de fer”.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *