ORIOL VIVES AMB CATALUNYA AL TORNEIG INTERNACIONAL DE WUPPERTAL

La selecció nacional de Catalunya jugarà a partir d’aquest divendres (i fins diumenge) el torneig internacional de Wuppertal (Alemanya) amb motiu del 65è aniversari del RSC Cronenberg, un dels clubs més importants del país. En la competició, a més, de la selecció catalana i l’equip local hi participaran les seleccions de França i Alemanya i l’IGR Remscheid. A la llista del seleccionador català absolut, Jordi Camps, hi ha un jugador de l’IHC RIGAT, Oriol Vives, i un ex-arlequinat com Pol Galbas, fins ara al Caldes.

Una altra selecció, l’espanyola femenina, ha arrencat aquest dimecres la seva preparació pels WRG de Barcelona que es disputaran del 4 al 14 de juliol a Barcelona (tot i que la primera fase de grups es jugarà al pavelló Isaac Gàlvez de Vilanova i la Geltrú. A l’estatal femenina hi ha dues igualadines: la portera del Voltregà Teresa Bernadas i l’eterna davantera del Manlleu Maria Díez.

Les noies de Ricard Ares han coincidit a les instal.lacions del CAR de Sant Cugat amb una altra selecció, la catalana infantil dirigida per Jordi Camps i Josep Maria Barberà, que a partir del dia 16 disputarà el campionat d’Espanya de seleccions a Alcoi.

Hores intenses de seleccions i també de notícies de mercato. Dues destaquen per sobre de les altres. La retirada del mític Guillem Trabal i l’adéu de l’ex IHC David Carles del Palafrugell.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *