DOBLE TRIOMF DE CATALUNYA A WUPPERTAL

La selecció nacional de Catalunya, amb el jugador de l’IHC RIGAT Oriol Vives a les seves files, ha debutat amb victòria en la seva participació al torneig internacional de Wuppertal. La selecció dirigida per Jordi Camps i Josep Maria Barberà ha guanyat els dos partits de la primera jornada. En el primer partit Catalunya s’ha imposat a Alemanya per 2 a 6 (0 a 3 a la mitja part) . Els gols els han fet Xavi Rovira (2), Àlex Rodriguez, Marc Gual, Joan Salvat i Joan Cañellas). A la tarda la selecció s’ha imposat al Cronnenberg per 2 a 9 (2 a 5 a la mitja part) amb gols d’Oriol Vives (2), Àlex Rodriguez (2), Joan Salvat (2), Xavi Rovira, Pol Galbas i Joan Cañellas).

Aquest diumenge Catalunya jugarà contra l’IGR Remscheid (a 2/4 d’1 del migdia) i a la tarda a 2/4 de 4 contra el Noisy en el que serà l’últim partit del torneig abans de la cerimònia de cloenda.

TORNA EL PLAY-OFF

Mentrestant aquest dissabte l’assemblea de la federació espanyola ha aprovat el retorn del play-off a l’Ok LLiga. De fet de dos play-offs. un pel títol i un pel descens. La lliga començarà el 21 de setembre i acabarà el 9 de juny del 2020. Mentrestant l’Ok Lliga plata tindrà 2 grups de 12 equips cadascun i tindrà també play-off d’ascens.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *