ELAGI DEITG UN ANY MÉS A L’IHC: SÓN ELS COLORS QUE SENTO … I FINS AL FINAL DE LA MEVA CARRERA

El porter arlequinat Elagi Deitg seguirà una temporada més a la porteria de l’Igualada HC. D’aquesta manera Deitg complirà la seva vuitena temporada a les Comes on seguirà sent un dels baluarts de les bones temporades de l’equip igualadí Aquesta temporada l’Elagi ha estat el quart porter menys golejat de la categoria amb 76 gols (empatat amb els porters del Noia, i per darrere dels 73 del Liceo, 71 de Reus i 48 del Barça).

Foto IHC

P- Elagi, tindrem paret mestra una temporada més!

ELAGI- Ja ja sí, la veritat és que mentre el club em vagi volent i tinguem un equip competitiu a l’Oklliga, els colors de l’Igualada són els que sentiré més d’ara i fins al final de la meva carrera.

P- Qui t’havia de dir quan vas arribar del Liceo que faries casa a Igualada. De fet sempre has dit que vols ser home de club.

ELAGI- Sí, com tu dius, des del primer dia, ara ja fa 7 anys, que vaig dir que jo volia ser home de club, si ja ho defensava llavors imaginat ara que tot el meu entorn està aquí! Per sort o mala-sort no va poder ser a Vic i a Igualada em va donar aquesta oportunitat que tinc ganes de demostrar any rera any.

P- Això en un equip que aquest any ha batut rècords. En punts amb els 51 i sobre tot en unitat al vestidor.

ELAGI- En unió de vestidor estic segur que des de que el Ton va liderar, juntament amb la junta actual, aquest projecte que va començar ara ja fa 7 anys hem anat guanyant “la champions” cada any i els joves i molts dels que han anat passant pel club s’hi adapten i aquest ambient que sempre hem defensat és la clau. Aquest últims anys amb la professionalitat que ens ha inculcat en Ferran hem anat escalant punts a la lliga fins arribar a aquest últim any on s’han assolits aquests 51 punts. A nivell personal si que m’ha faltat viure una gran final four de Cers sobretot aquest últim anys on ens va faltar encert a l’últim partit.

P- I ara s’obre una nova etapa…

ELAGI- Si, ara ens toca un canvi d’entrenador que agafem amb molta i.llusió i amb ganes d’aprendre coses noves. També vull agrair públicament tot el què en Ferran ha aportat al club i també tot el que m’ha aportat al llarg d’aquests 4 anys a nivell individual.

Precisament el que fins ara ha estat el tècnic de l’IHC RIGAT, Ferran López, ha fet aquest dimecres un tweet d’agraïment als qui han estat els membres del seu equip tècnic, Carles Piernas i Joan Pont. Ferran López ha escrit això:

“Gràcies Carles Piernas i Joan Pont. Sense Vosaltres aquesta Ok Lliga de 51 punts (rècord en les darreres 12 temporades de l’Igualada HC) hagués estat impossible. Desitjo noves oportunitats per vosaltres perquè us les mereixeu. L’Igualada HC necessita del vostre treball i de la vostra passió pel Club”.

CATALUNYA DEBUTA CONTRA EUSKADI AL CAMPIONAT D’ESPANYA INFANTIL A ALCOI

Foto FCP

Aquest dimecres la selecció infantil de Catalunya comença la seva defensa del títol de campiona d’Espanya , aconseguit la temporada passada amb la participació de tres jugadors de l’Igualada, Guillem Torrents, Armand Pujadó i Aleix Marimon. En aquesta ocasió, a la selecció que dirigeixen Jordi Camps i Josep Maria Barberà, només hi ha un jugador amb arrels familiars igualadines, el mig del FC Barcelona, Oriol Sebrià. De fet el conjunt blaugrana, actual campió de Catalunya, és l’equip que hi aporta més jugadors amb un total de 4. El Manlleu, que ha quedat campió d’Espanya, n’aporta 3. La llista la formen aquests jugadors:

PORTERS:

Arnau Martínez (FCB) i Oriol Codony (Manlleu)

JUGADORS:

Carles Aguilera, Joan Pascual i Oriol Sebrià (FCB)

Pol Auguet, Sergi Rojo (Manlleu)

Pol Cabré (Reus Deportiu)

Gerard Oviedo (Arenys de Munt)

Iago Vàzquez (Juneda)

Catalunya que juga al grup A amb Galícia, Castella-Lleó, Astúries i Euskadi, debuta aquest dijous precisament contra l’equip basc a 3/4 d’1 del migdia i a la tarda, a 2/4 de 7, s’enfrontarà a Astúries. Per la seva banda, la selecció femenina, que juga a Concentaina, jugaran a 1/4 de 11 contra Madrid i a la tarda, a 3/4 de 6, s’enfrontaran a Navarra.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *