LES SELECCIONS CATALANES, CAP AL CAMPIONAT D’ESPANYA D’ALCOI

Les seleccions infantil masculina i femenina de Catalunya surten aquest dimecres cap a Alcoi per disputar els campionats d’Espanya de seleccions. Aquest dimarts han fet a Manlleu l’últim entrenament a les ordres dels seleccionadors Jordi Camps i Josep Maria Barberà abans del desplaçament que es farà per carretera.

L’equip masculí disputarà el 24è campionat d’Espanya al Francisco Laporta d’Alcoi. Catalunya jugarà al grup A amb Galícia, Castella-Lleó, Astúries i Euskadi. Precisament els catalans debutaran contra Euskadi dijous a 3/4 d’1 del migdia i a la tarda, a 2/4 de 7, s’enfrontaran a Astúries. La selecció de Catalunya és la vigent campiona de la competició. La temporada passada amb 3 jugadors de l’IHC a les seves files, Guillem Torrents, Armand Pujadó i Aleix Marimon, es van imposar a la final a Madrid per penals.

També les noies opten a reeditar el títol en aquesta 12ena edició del campionat d’Espanya que es disputa a Cocentaina. Les catalanes comparteixen grup amb Navarra, Madrid i Euskadi i el seu debut serà dijous a 1/4 de 11 contra Madrid. A la tarda, a 3/4 de 6, s’enfrontaran a Navarra.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *