BERNAT YESTE, “NOU” JUGADOR SÈNIOR DE L’IHC RIGAT

El jugador del planter Bernat Yeste Biosca serà “nou” jugador de l’Igualada RIGAT. Yeste puja al primer equip i serà membre de la plantilla sènior 2019-2020. La paraula “nou” no es pot utilitzar sense cometes n el seu cas perquè en Bernat ha jugat tota la vida a l’Igualada i un cop acabada la seva etapa júnior començarà una nova aventura com a sènior a l’OK Lliga on, per cert, ja hi ha debutat aquesta temporada amb dos gols.

Foto IHC

Bernat Yeste es converteix en el setè jugador confirmat per la pròxima temporada després de les renovacions d’Elagi Deitg i Sergi Pla i la continuïtat del capità Ton Baliu i dels jugadors de la casa Roger Bars, César Vives i Jordi Méndez. De fet amb la incorporació de Bernat Yeste el percentatge de jugadors Made in Les Comes arriba al 70% i demostra l’aposta del club pel planter.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *