BERNAT YESTE: EM SENTO UN PRIVILEGIAT DE PODER DEFENSAR ELS MEUS COLORS A LA MÀXIMA LLIGA ESTATAL

P- Bernat, ets ja jugador del primer equip. Què sents en aquest moment?

B. YESTE- Estic molt content per la oportunitat que m’han donat. No m’ho esperava pas… em sento un privilegiat per poder defensar els meus colors a la màxima lliga estatal.

P- Ets la demostració del camí que poden fer els nois del planter… que hi ha ascensor per arribar dalt.

B.YESTE- Si bé, és la recompensa a tants anys, sacrifici i esforç. Els jugadors de la base ja saben que amb molt de treball són capaços d’arribar on sigui.

P- Com t’imagines la teva primera temporada sènior?

B.YESTE- Doncs m’espero una temporada on podré aprendre i gaudir dels millors. Se que és un any d’aprenentage… per tant el més important és donar el màxim per poder seguir creixent.

I mentre el club va aclarint com serà l’equip de la temporada 19-20, també es va sabent el futur immediat d’alguns que no formaran part del nou projecte de l’IHC. És el cas de l’enyorat Met Molas, que jugarà la pròxima temporada al CP Vic. I des d’avui, també, el del tècnic Ferran López que dirigirà al CP Calafell de l’Ok LLiga.

D’altra banda aquest dimarts també ha transcendit que l’ex-IHC David Carles deixa el Palafrugell, amb qui ha obtingut l’ascens a l’Ok Lliga, i jugarà la pròxima temporada al Girona del també ex-arlequinat Jaume Llaverola.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *