A.MARIMON: LA CLAU DELS WRG SUB-19 ÉS EL 1ER PARTIT CONTRA L’ARGENTINA

La selecció sub-19 de Sergi Macià, amb l’arlequinat Aleix Marimon, ha acabat aquest dimarts els entrenaments de cara als WRG. Divendres tindran prova de pista a Vilanova i dissabte debutaran amb un partidàs contra l’Argentina (8 del vespre). En parlem amb el jugador de l’IHC Aleix Marimon.

P- Aleix, arriba l’hora de la veritat. Com arribeu al campionat?

A.MARIMON- Bé, jo crec que arribem bastant bé, tot i que no es el mateix treballar durant 4 setmanes que durant 6, però tot i això hem conjuntat molt i molt bé totes les peces i estem preparats pel que vingui.

P- Quines poden ser les claus?

A.MARIMON- Les claus del campionat es basen només en el primer partit amb l’Argentina, és el primer partit i això marcarà com serà el nostre campionat. Hem d’anar partit a partit i guanyar-los tots.

P- Un inici és d’alta exigència no?

A. MARIMON- I tant, de molt alta exigència, comencem dissabte a les 20:00 amb l’Argentina, diumenge també a les 20:00 amb Suïssa i finalment dilluns a la mateixa hora amb Xile. Hem de jugar els partits molt bé per treure tots els punts i després anar passant ronda. L’únic que demanem és que la gent estigui amb nosaltres, juguem a casa i necessitem un pavelló animant-nos en tot moment.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *