MANEL DEL VALLE, UN ANY MÉS SOTA PALS A LES COMES

El porter Manel del Valle Garcia, de 23 anys, continuarà una temporada més a l’Igualada RIGAT. Del Valle és un porter format a les categories inferiors del club i complirà aquest any la seva quarta temporada a l’OK Lliga, després de jugar tota una vida d’arlequinat.

Foto IHC

D’aquesta manera, l’IHC RIGAT assegura la porteria de la temporada 2019-2020 amb la renovació de Manel del Valle i Elagi Deitg. Amb del Valle renovat, ja són sis els jugadors formats al planter que jugaran al primer equip la pròxima temporada: César Tety Vives, Jordi Méndez, Roger Bars, Ton Baliu, Bernat Yeste i el propi del Valle. El nou IHC va agafant forma. A la “base” igualadina cal afegir-hi les renovacions de Sergi Pla i Elagi Deitg i la recent incorporació del tècnic Francesc Linares.

L’equip també agafa forma per les absències. Aquest dimecres també s’ha concretat el futur de dos jugadors que estaven vinculats a l’Igualada. Un, Oriol Vives, que jugarà al Lleida Llista de l’Albert Folguera. I l’altre Gerard Miquel, que seguirà una temporada més al Vendrell que jugarà a l’Ok LLiga Plata.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *