MARC PALAU: EL PROJECTE DE L’IHC ÉS MOLT ENGRESCADOR. PER MI ÉS UNA OPORTUNITAT I UN REPTE

Ha estat el nom del dia. Marc Palau, el nou fitxatge de l’IHC RIGAT per la pròxima temporada. Marc Palau Mir, nascut a Reus el 3 de febrer del 1995 (24 anys). Medeix 184 cm i pesa 80 kg. Va començar jugant al Reus, desprès al Noia i Barça (base). Com a junior va tornar al Noia on hi va estar 2 anys (el primer any combinant junior i oklliga i el segon amb fitxa del primer equip). Després va jugar a Vilafranca 1 any i a Girona aquests 2 últims anys (on en aquesta última temporada, tot i ser defensa, ha signat 10 gols)

P- Marc, ets nou jugador de l’IHC… com ha anat el procés que t’ha portat a les Comes?

MARC PALAU- Bé, el procés que em porta a l’IHC és que un dia em truca el Manel Burón i m’explica que està buscant un jugador que encaixi en el projecte que tenen per la temporada següent, i que en aquesta recerca ha sortit el meu nom.
En la primera conversa ja em va explicar el projecte que hi havia, els jugadors i sobretot la filosofia del club. A partir d’aqui tot va ser molt senzill, ja que, li vaig demanar que em deixes fer una pensada, però tenia clar que era la meva oportunitat per jugar en un equip històric i de l’entitat de l’Igualada, així, que l’endemà mateix ja li vaig dir que comptés amb mi pel projecte!

P- Que suposa per tu jugar a l’IHC?

MARC PALAU- Per a mi venir a l’Igualada suposa clarament un pas endevant. L’IHC és un equip amb copes d’Europa, i, que cada temporada competeix, tant la lliga com la competició europea que juga. Per tant, és una oportunitat, a la vegada que un repte molt il•lusionant, per estar a l’alçada del club.

P- Com veus el projecte, el tècnic i els companys?

MARC PALAU- Crec que el projecte és molt engrescador. Tècnic nou i nomès dues incorporacions, una de les quals un jugador de la base del IHC, per tant, el gruix de l’equip es coneix a la perfecció i porten molts anys jugant junts!
A més, tots són jugadors de molta qualitat i amb molta ambició, des dels més “veterans” fins als més joves. Fet que segur que provocarà que treballem de valent per assolir els objectius que ens marquem com a equip i per millorar dia a dia.
Respecte al tècnic, en Cesc, ja el vaig tenir al Barça el meu primer any, és un gran entrenador, sap molt d’hoquei i tàcticament és molt complert. Ha fet molt bones campanyes al Voltregà, i això és sinònim que s’ho ha treballat segur, perquè tenir aquesta regularitat a l’OkLliga no és gens fàcil.

P- Com és Marc Palau com a jugador?

MARC PALAU- Bé, és la pregunta que segurament em costa més de respondre… Si he de donar una definició de mi podria dir que sóc un jugador més aviat defensiu però polivalent, ja que puc adaptar-me a allò que l’equip requereixi.
Vinc amb ganes de col•laborar i treballar per aportar el meu gra de sorra a l’equip!

P- Quins objectius et marques per aquest any?

MARC PALAU- Mai he estat molt de marcar objectius concrets a principi de temporada.
Crec que personalment el primer és adaptar-me al grup, conèixer bé els companys i la seva forma de jugar abans de que comenci la lliga, i a partir d’aqui crèixer!
A nivell colectiu també crec que hem de començar treballant, coneixent la manera de fer del nou entrenador i progressant per aconseguir com més bons resultats millor. Hem de fer bona la famosa frase de “partit a partit”, i diría més, d’entrenament a entrenament i, en definitiva, gaudir de la temporada!
Segur que d’aquesta forma assolim els objectius que ens marquem com a grup!

ESPANYA 3 – PORTUGAL 2 – ESPANYA 3. ALEIX MARIMON A LA FINAL DELS WRG SUB-19

La Sub-19 de Sergi Macià, amb l’arlequinat Aleix Marimon a les seves files, ha fet un pas més cap a la història derrotant Portugal a les semifinals del Mundial i classificant-se per la gran final des WRG (que l’enfrontarà, divendres a les 10 de la nit, un altre cop a l’Argentina que s’ha desfet d’Itàlia a l’altra semifinal).

Els de Sergi Macià han hagut de remuntar un gol inicial de João Pereira. Ho ha aconseguit Roc Pujadas a falta de 2 minuts pel descans.

A la segona part s’ha repetit guió. Portugal s’ha avançat amb una FD però la sub-19 ha aconseguit empatar amb una acció d’Oriol Ramírez. I a falta de només 1 minut i 28 segons Roc Pujadas ha materialitzat la remuntada i ha portat la selecció estatal a la final (i n’ha deixat fora Portugal per primera vegada a la història).

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *