ARGENTINA-ESPANYA. FINAL DELS WRG. SERGI MACIÀ: “ÉS EL PARTIT MÉS IMPORTANT PER TOTA AQUESTA GENERACIÓ. I DARRERA DELS 10 HI HA MOLTS ENTRENADORS, MOLTS CLUBS, MOLTS AFICIONATS”.

El jugador juvenil de l’IHC RIGAT, Aleix Marimon, serà un d’aquests 10 que tindran l’honor de jugar un dels partits més importants de la seva carrera. La final d’un mundial. La sub-19 que dirigeix Sergi Macià s’enfrontarà a l’Argentina a la final d’uns WRG acabats d’estrenar (aquest dijous s’ha fet la cerimònia d’inaguració). El partit es disputarà a Vilanova, a partir de les 10, i serà la repetició del primer partit de la fase de grups i que va acabar amb victòria dels sudamericans.

P- Sergi, ja sou a la final del Mundial. I superant una Portugal que les havia jugat totes fins ara.

S.MACIÀ- Contra Portugal va ser el millor partit que ha fet la selecció… sense desvirtuar el que va fer contra Xile o fins i tot et diria l’actitud i la predisposició de l’equip en el partit contra Suïssa sent un rival menor. Tal com vaig dir el primer dia l’equip ha anat creixent…Les 4 setmanes ens estan donant aquesta fortalesa d’equip i cadascú està traient les seves millors versions … però tot i que van fer un gran partit contra Portugal, tot i fer un gran joc, tot i passar a la final.. és cert que hem crescut però encara no el suficient. I ara arriba a la final i és l’únic que hi ha per nosaltres. Després de la final no hi ha un demà… és el partit més important per tota aquesta generació i darrere d’ells, com els hi he dit, hi ha molts entrenadors que han treballat amb ells, molts clubs, molts aficionats darrera d’aquests 10 i ells ho saben i ara no tenen aquesta pressió… tenen una ajuda de centenars i milers de gent que voldrien estar al seu lloc i que els estan ajudant a que volin per la pista

P- I al davant Argentina, l’única que ha pogut guanyar-vos.

S.MACIÀ- Argentina … ho hem estat veient aquest campionat Argentina ha vingut amb un estat físic enorme, amb una corpulència, amb un joc molt vertical, amb jugadors amb un nivell altíssim i estic convençut que es veurà un gran partit… la clau estarà en l’encert… serà un partit molt obert, totes dues seleccions proposem bastant i l’encert serà decisiu i crec que aquest grup nostre, i més podent participar amb 10 jugadors, tenim aquest encert i només faltarà allò que sempre dic, que la seva actitud multipliqui perquè la seva qualitat defineixi la final

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *