GABRI RAMÍREZ I DAVID ESPINALT, SEGON I TERCER ENTRENADOR DE L’IHC RIGAT

PREMSA IHC | L’Igualada Rigat ha acabat de perfilar la temporada 2019-2020 amb la incorporació al cos tècnic de Gabriel Ramírez i David Espinalt com a segon i tercer entrenador del primer equip. D’aquesta manera completen el cos tècnic de l’IHC amb Cesc Linares al capdavant i el nou preparador físic, Txema Nocera.

Foto IHC

Gabriel Ramírez, de 35 anys, sumarà la seva segona temporada al club. L’any passat entrenava al segon equip de Primera Catalana. És llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i també diplomat en Magisteri. Té el títol nacional d’entrenador. Com a tècnic i jugador ha ha estat a les files del Piera, Capellades i Montbui.

Per la seva banda, David Espinalt, de 46 anys, va ser jugador de l’Igualada HC. Va començar als 4 anys i amb els diversos equips de la base va guanyar 3 campionats de Catalunya i 3 d’Espanya. Amb 18 anys va debutar a l’OK Lliga. Posteriorment va jugar al Piera, també a l’OK Lliga i al Bell-lloc, de Primera Estatal. Aquesta serà la seva segona etapa al club arlequinat cop a entrenador. L’any 2006 va ser entrenador del planter, i va tornar a repetir èxits aconseguint diversos campionats de Catalunya i d’Espanya.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *