F. LINARES (sobre els WRG) : SEGUIM LA LLUITA I HO ACONSEGUIREM!

El nou tècnic de l’IHC RIGAT, Francesc Linares, és un apassionat de l’hoquei i un home molt connectat a l’actualitat d’aquest esport. I optimista. Sobre tot optimista. Ho demostra la seva participació espontànea en un debat generat a la xarxa sobre si s’ha aprofitat prou la celebració a Catalunya dels WRG i si ha servit per fer un salt endavant.

El dubte l’expressava el popular fotògraf Luis Velasco arran d’un vídeo-resum espectacular del que han estat els World Roller Games de Barcelona (https://www.youtube.com/watch?v=QLNMdquA3mw )

Velasco escriu al seu compte de twitter que te la “impressió que havíem deixat passat una gran oportunitar”. I seguia en un fil de tweets amb un contundent “no tinc la impressió d’haver fet el salt”. Finalment Velasco sentenciava : “si aquest era el segon esdeveniment esportiu més important a Barcelona des dels JJ.OO, si eren les nostres olimpíades del patinatge, em quedo amb a sebsació que em falta alguna co, que no hem aprofitat per arribar més lluny, per fer-nos conéixer més”.

La primera reacció al fil de tweets de Luis Velasco la firma precisament el nou tècnic de l’Igualada, Francesc Linares, que piula:

“Crec que aquest vídeo tan ben fet pot servir de promoció mundial. No ens desesperem. Poc a poc podem creéixer. I aquesta setmana ho hem fet. Seguim amb la lluita i ho aconseguirem. Mai abans s’havia fet i crec que és l’inici…el primer de molts”.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *