DAVID ESPINALT: HEM FORMAT UN EQUIP OFENSIU, TANT DINS COM FORA LA PISTA

P- David, t’incorpores al cos tècnic del primer equip com a tercer entrenador, Què significa això per a tu?

D.ESPINALTEvidentment per a mi és molt important, sóc a la casa des dels 4 anys i aquí he crescut com a jugador i entrenador de la base, el fet de poder estar amb jugadors que he reconduït des de petits i ara poder compartir banqueta al primer equip és un gran regal, i poder aportar els meus coneixements als meus companys i aprendre al màxim d’ells

P- Com veus el nou equip tècnic que estarà a les ordres d’en Cesc Linares?

D.ESPINALTPenso que és un equip en tota regla, gent jove, molts de la casa i amb molta empenta, un grup humà dirigit per una persona que coneix molt bé el món de l’hoquei, una persona amb molta experiència i amb el què es pot parlar i formar equip, penso què hem format un equip ofensiu desde tots els punts de vista, tant dins com fora la pista

P- I quines sensacions tens per la pròxima temporada?

D.ESPINALTSegur que fàcil no serà, però després de parlar amb alguns dels nostres jugadors, està clar que motivació no els hi falta i que si treballem 100% com a equip i tots a una serà una temporada maca, on tots gaudirem.
Penso que entre l’experiència i veterania d’alguns, on m’hi compto jo, i la força i joventut que aporten els altres fa un gran “còctel”.
És una temporada molt dinàmica ja que participem en tres competicions diferents, pel què permetrà que tots els jugadors puguin demostrar les seves qualitats.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *