OK1CAT. EL VALLTER IHC B DEBUTARÀ A PINS VENS CONTRA EL SITGES

El Vallter IHC B debutarà aquesta temporada a la primera catalana fora de casa. Els igualadins jugaran el primer partit a Pins Vens contra el Sitges. Serà dissabte 15 de setembre. Després els arlequinats rebran l’Andorra i l’Espanyol a les Comes, visitaran la pista del Congrés i jugaran dos partits seguits contra els dos equips de Reus, a casa contra el Ploms i a fora contra el Reus Deportiu. Són les primeres 6 jornades de la nova primera catalana que s’ha sortejat aquest dilluns a la seu de la federcaió catalana de patinatge.L’últim partit de l’any serà a Vendrell el 13 de desembre i el primer del 2020 serà el 12 de gener a Les Comes contra el Valls en el que també serà el darrer partit de la primera volta.

En el sorteig de totes les competicions de la FCP que s’ha fet aquest dilluns el Vallter IHC B ha quedat enquadrat en el grup B amb el Sitges, Monjos, Riudoms, SD Espanyol, Ripollet, Congrés, Cornellà, Reus Ploms, Lleida Llista, Reus Deportiu, Vendrell, Bell·lloc, Valls, Sant Cugat i Andorra. També s’han sortejat totes les competicions d’hoquei base. Atenent que aquest any ha canviat el sistema de competició l’IHC ha decidit concretar més endavant els equips (i els jugadors) que participaran a cadascuna d’aquestes lligues.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *