ACABA EL SÚPERCAMPUS TON BALIU 2019

Aquest ha estat un cap de setmana intens d’hoquei d’estiu. Els jugadors de totes les edats han passat aquests últims dies entre campus i 3×3. Entre ells el Campus Ton Baliu que ha arribat aquest any a la seva cinquena edició. En aquesta temporada número 5 hi han pres part 83 nens en la modalitat “de dia” (amb 8 nois francesos i un anglès) coordinats per un staff de 18 monitors (entre ells Roger Bars, Laura Puigdueta, Nil Garreta, Joan Muntané, Laura Manzanares, Manel del Valle, Oriol Prat, Joan Raja, i Marc Muntané, a més del matex Ton Baliu). El campus s’ha desenvolupat al pavelló de Les Comes del 23 al 28 de juliol i ha estat obert a nens nascuts entre el 2002 i el 2012.

El capità de l’IHC RIGAT, Ton Baliu, ha valorat molt positivament aquesta edició. “El campus molt i molt bé!. La veritat és que acabem súper-satisfets sempre perquè els pares ens ho agraeixen molt i, a més, veiem els nens súpercontents”.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *