TXEMA NOCERA: DE VEGADES LES SENSACIONS D’UN JUGADOR SÓN MÉS IMPORTANTS QUE EL SEU ESTAT REAL

Ja som al mes d’Agost i , tot i que l’hoquei està de vacances, cada cop queda menys per acabar-les i per tornar a posar-se els patins. El dia 23 els jugadors de Francesc Linares jugaran ja el seu primer partit de la Lliga Catalana a Taradell. Els arlequinats hauran d’arribar doncs “endollats” a la pretemporada. Per això parlem amb el nou PF de l’ IHC RIGAT sobre els “deures” que s’ha emportat la plantilla aquest estiu.

P- Els jugadors són encara de vacances. Que els heu demanat aquest estius?. Quin “deures” els has posat?

TXEMA NOCERA- Bàsicament, el que diu la planificació és que es cuidin en l’alimentació, que descansin uns quants dies i, a partir d’aquí, que comencin el treball físic incrementant-lo progressivament cada setmana fins a l’inici dels entrenaments.

P- I un cop s’acabin les vacances quin tipus de pretemporada fareu? 

TXEMA NOCERA- Farem un inici de pretemporada progressiu, però tenint clar que a l’inici de lliga els jugadors s’han de trobar amb bones sensacions des del punt de vista físic i també tècnic i tàctic. De vegades, les sensacions que un jugador pot tenir, són més importants que l’estat real en el que es troba. En la meva opinió l’aspecte psicològic té molta rellevància en el rendiment esportiu. Per tant, treballar força, però en un bon ambient.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *