1aCAT. VALLTER IHC B 2 – ESPANYOL 2. PER LA MÍNIMA CONTRA EL MÀXIM CANDIDAT

CRÒNICA MB

El primer equip de l’IHC RIGAT ha tingut descans aquest cap de setmana amb motiu de la participació del Lleida a la copa continental que s’ha emportant l’Sporting de Lisboa (3-2 contra el Porto a la final). Si que ha tingut jornada el VALLTER IHC B que ha disputat un partit molt igualat contra l’Espanyol, un equip fet per pujar a Nacional Catalana.


La barreja de sèniors i júniors ha donat un gran rendiment aa Marc Muntane que han lluitat fins a l’últim segon davant d’un dels equips més potents de la categoria. tot i la derrota, jugant i competint així, els igualadins poden fer coses importants en aquesta lliga de 1ª catalana.

El partit ha arrencat amb ocasions a les dues porteries, fins que al minut catorze un llançament creuat de Bernat Yeste ha significat l’1 a 0. Tot apuntava que s’arribaria al descans amb aquest mínim avantatge, però una perdua de bola en un contraatac ha propiciat el gol de l’empat de Jorge Rivero.

A la segona part, minut 3, una gran acció col.lectiva dels blancs i blaus els posa per davant en el marcador. Un gol altre cop amb la firma de Rivero. Ell mateix podria haver ampliat l’avantatge dos minuts més tard amb un penal que Manel del Valle ha aturat de manera espectacular.

Les ocasions igualadines no trobaven el gol, tot i el domini i la insistencia. En canvi a cinc minuts pel final, en una jugada embolicada a l’interior de l’area arlequinada, Cañellas feia l’1 a 3 que semblava sentenciar el matx.

Però els arlequinats encara no havien dit la darrera paraula, i trenta segons després Bernat Yeste enviava una bola al pal. El partit encara estava obert. L’Espanyol podria haver marcat en la FD per 10 faltes d’equip, però Manuel del Valle li va aturar a Albert.

Obligats a arriscar-se els de Muntané han jugat els últims dos minuts sense porter i a deu segons del final l’Espanyol ha fet la desena. Bernat Yeste ha transformat la FD en el el 2-3 definitiu. Sense premi en el resultat, bona actitud, treball i implicacio dels jugadors del filial igualadí.

Vallter IHC 2 (1/1) Manel del Valle, Martí Busquets, Gerard Riba, Bernat Yeste (2) i Carles Pérez, – cinc inicial-, Siscu Rubinat, Marc Carol, Bern Gabriel i Armand Pujadó.

Espanyol: 3 (1/2) Gisbert, Pablo, Cañellas (1), Albert i Pol, -cinc inicial-, Jose, Jorge (2), Ferran, Espinosa i Hector (ps).

Àrbitre: Marta Fidalgo. Va mostrar blava a Siscu Rubinat de l’Igualada.

Gols: 1-0 Bernat Yeste, min 14. 1-1 Jorge, min 23.30. 1-2 Jorge, min 28. 1-3 Cañellas, min 45. 2-3 Bernat Yeste (fd), min 49.50.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *