DESPRÉS DE LA PAUSA VE L’ACCELERACIÓ. 3 PARTITS EN UNA SETMANA

Els jugadors de l’IHC RIGAT han seguit la ruta de treball prevista per aquesta setmana sense partit. Dijous és el dia més pesat perquè els de Francesc Linares porten la càrrega de tota la setmana. La sessió s’ha concentrat en exercicis de definició a porteria un aspecte que els tècnics consideren important per acabar de pulir moviments en atac que es volen aprofitar per ser més efectius de cara a porta. L’entrenament s’ha tancat amb una part de preparació física.

Tècnics i jugadors reconeixen que les setmanes que no hi ha partits es fan una mica més pesades però els arlequinats han seguit treballant bé, amb moltes ganes i adquirint un nivell de preparació i joc molt bo. L’equip te clar que després de la pausa vindrà l’acceleració. Tindran 3 partits en una setmana i el vestidor vol anar pels 9 punts.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *