VOLTREGÀ 2 – IHC RIGAT 6. GOLEJADA AMB SOLVÈNCIA

Segona victòria de la temporada de l’IHC RIGAT a la difícil pista del Voltregà. Els arlequinats han dominat sempre el marcador davant un rival que ha acusat les baixes de Mia Ordeig (acaba de ser pare), Molas (sancionat), i Ballart (lesionat). Només a la segona part hi ha hagut uns minuts d’incertesa amb 1 a 3 però l’equip ha sabut afrontar-los amb ofici i Francesc Linares ha pogut tancar la seva visita al Victorià Oliveras de la Riva amb una victòria.

Foto D. Figueras

L’IHC s’ha avançat en el marcador molt d’hora, al minut 4 i mig, amb un remat creuat de Pla. Méndez, que ha tornat a signar un hat-trick, ha fet el 0-2 50 segons després agafant el rebot del porter a un remat seu des de dins de l’àrea. Han hagut de passat 15 minuts perquè hi tornés a haver un gol. I ha tornat a tenir la firma del mateix Méndez. L’Igualada ha tret una falta de manera ràpida i el davanter igualadí ha enviat la bola al primer pal, entre ferro i casc. Amb el 0 a 3 s’ha acabat la primera meitat.

A la segona el Voltregà ha aconseguit reduir diferències amb un gol d’Armengol de penal. La incertesa s’ha mantingut oberta durant 11 minuts fins que ha tornat a aparèixer Méndez ampliant diferències aprofitant un passi interior de Bars. El mateix Bars ha fet l’1 a 5 que sentenciava el partit amb un llençament de penal. A falta de 4 minuts Vargas ha maquillat el resultat amb una FD per blava a Bernat Yeste. Però ja en l’últim minut Pla li ha aplicat desmaquillatge amb un remat al segon pal.

Ara els igualadins tornaran a jugar dimecres a Lleida en el partit ajornat de la segona jornada. I dissabte es completarà la marató anb la visita a les Comes del Vic dels ex-igualadins Molas, Jassel, Povedano i Quim López.

VOLTREGÀ 2 (0/2) Roca, Vargas (1), Gallifa, Armengol (1), Arnau, equip inicial. Gerard

IHC RIGAT 6 (3/3) Elagi, Tety, Bars (1), Pla (2), Méndez (3), equip inicial. Ton Baliu, Palau, Yeste. Riba i Manel del Valle.

GOLS: 0-1 Pla (m 4.35), 0-2 Méndez (m 5.45), 0-3 Méndez (m 20.34). SEGONA PART. 1-3 Armengol penal (m 6.34), 1-4 Méndez (m 17.44), 1-5 Bars penal (m 18.14), 2-5 Vargas FD (m 20.55), 2-6 Pla (m 24.40)

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *