TORNA LA LLIGA. VOLTREGÀ – IHC RIGAT

L’Igualada HC torna a la competició. Després de dues setmanes sense partit els arlequinats es desplacen a la sempre complicada pista del Voltregà. Serà un partit especial pel tècnic, Francesc Linares, que ha ocupat la banqueta del Victorià Oliveres de la Riva les últimes temporades. El Voltregà-IHC, un dels clàssics de la lliga, es jugarà a partir d’1/4 de 9 amb arbitratge d’Iván González González i Oriol Pérez Claramunt. Raimon Grases Bundo en serà l’àrbitre auxiliar. L’IHC s’hi desplça amb l’única baixa per lesió d’Aleix Marimon. El seu lloc a la convocatòria l’ocupa Gerard Riba.

Paral.lelament, durant tot el cap de setmana se seguirà disputant a Blanes l’Eurockey sub-17. Els dos equips que hi prticipen, FC Barcelona i CP Manlleu (que han agafat el relleu de l’IHC com a campions de Catalunya i d’Espanya, respectivament, han aconseguit classificar-se per quarts de final com a primers de grup. Els blaugrana han golejat a un potent Porto per 7 a 1 en un dels millors partits del campionat amb gols de l’“igualadí” Oriol Sebrià (3), Aguilera, Pascual, Sitjà i Curtiellas. Els osonencs s’han imposat per la mínima a l’Scandiano italià per 3 a 4 (Codinachs (3) i Rojo). El Barça s’enfrontarà aquest dissabte al Follonica italià i el Manlleu a l’Sporting de Portugal.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *