F. LINARES: PORTAR 10 GOLS EN 2 JORNADES PER NOSALTRES ÉS UN PLUS

Aquest dimecres l’IHC RIGAT recuperarà la normalitzat i disputarà el partit ajornat contra el Lleida Llista perquè els lleidatans jugaven la Final Four de la Copa Continental. . Francesc Linares ha convocat per aquest partit al júnior Gerard Riba. El Lleida-IHC es jugarà al pavelló 11 de setembre a partir de les 9 del vespre sota la direcció dels col.legiats Josep Antoni Ribó Navarro i David Calonge Barrio. Albert Sans Bonvehí en serà l’àrbitre auxiliar.

P- Francesc, aquest dimecres recuperem el partit ajornat contra el Lleida. Hi arribem després d’un magnífic resultat a Voltregà.

F. LINARES- Per nosaltres va ser una gran victòria És el segon partit que juguem i fer 6 punts de 6 és importantíssim per nosaltres.

P- I més en el teu retorn a Sant Hipòlit. Com ho vas viure?

F.LINARES- Bé, va ser un sentiment un pèl agredolç perquè, al fons i a la fi, el Voltregà m’ha donat molt. Hi he estat 3 anys molt bons i és un club al que li tinc un estima perquè em va portar a l’Ok Lliga com a entrenador… però jo em dec a l’Igualada i lluitava per guanyar.

P- I es va guanyar i clarament.

F.LINARES- És cert que ells patien baixes importants i ens vam aprofitar una miqueta de la situació. El més important és que ens vam posar 0 a 3. Guanyar aquest avantatge va ser clau per nosaltres tot i que la nostra primera part es molt bona i podríem haver ampliat la diferència. Al final la segona part patim un pèl. Segons l’equip no estem molt acostumats a tenir aquest avantatge en els partits… Sigui com sigui vam truncar una mica els plans del Voltregà perquè és un equip que es tanca molt a la zona i en marxar 0 a 3 els vam trencar i no van poder fer zona en cap moment… a la segona part el que va fer el Voltregà és obrir-se i venir-nos a buscar. Aquí és on vam patir una mica però quan ens vam vam endreçar una miqueta en atac… els vaig dir que no havíem de deixar d’atacar i que havíem de ser verticals perquè era el moment en que els podíem fer mal … és quan vam engranar molt, passant i tallant els vam fer còrrer molt i a partir d’aquí vam ampliar l’avantatge … i de l’1 a 3 vam passar a l’1 a 5.

P- Per tant bones sensacions de cara al partit contra el Lleida.

F.LINARES- Si, si, perquè l’equip va estar molt bé, molt treballador. Defensivament hem fet una millora molt gran amb el tema del xut exterior que era on patíem… amb el tema del rebot ofensiu i els desviaments dels contraris. Per nosaltres és una victòria important i molt notable per nosaltres. Portar dos partits a l’Ok Lliga i portar 10 gols a favor per nosaltres és un plus i és el que busquem.

P- Però ara tocarà tornar-se a arremangar.

F.LINARES- Si, si. Ara ho deixem de banda i hem preparat el partit de Lleida que serien 9 punts per que nosaltres en serien molts… un inici de lliga molt bo que ens donaria molta moral i molta tranquil.litat de cara al que estem fent, guanyant confiança en el que estem treballant i en que ho estem fent bé.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *