LLEIDA 6 – IHC RIGAT 8. A L’ATAC!

Gran partit ofensiu de l’IHC RIGAT. Els arlequinats no han tirat mai la tovallola tot i que han arribat a perdre de 3 gols (amb el 5 a 2 a l’inici de la segona meitat). I han seguit creient en el seu joc. Això els ha permès arribar a empatar a 6. Que era el resultat que hi havia al marcador a falta de només 12 segons. Però l’equip no n’ha tingut prou i una jugada magistral de tron Baliu i una FD amb el marcador ja a zero li han donat als igualadins el 3 de 3. 9 punts que els posen colíders.

Foto D. Figueras

I això que el partit ha començat costa amunt. Amb dos gols de canelles que han avançat als locals. Un inspiradíssim Ton Baliu ha reduït diferències amb una cullera rasa. En els últims dois minuts han arribat 3 gols més. Palazon ha augmentat la diferència amb un remat al segon pal després d’una assistència d’Oriol Vives. Ja a l´últim minut Méndez amb una mitja volta a la frontal ha tornat a ajustar el marcador però només 9 segons després Joseph ha fet el quart dels llistats amb un aixeca-pica després de recuperar bola a la banda.

El pitjor moment del partit ha arribat a l’inici de la segona meitat quan Oriol Vives ha acabat una contra de 2×1 i ha establert la màxima diferència del partit. El 5 a 2 semblava irrecuperable. Però res és impossible per aquest Igualada i Méndez, desviant un remat de Pla i Ton baliu amb un tir al pal llarg han tornat a ajustar el marcador.

De res els ha servit als lleidatans el 6-4 de Vives en una acció a la mitja volta. Aleshores ha arribat el moment Pla. Primer amb una acció marca de la casa sortint de la tanca, superant dos rivals i clavant-la a la xarxa… I després marcant la FD de les 10 faltes d’equip.

I amb el 6 a 6 s’ha entrat en els últims 12 segons quan el Ton ha fotocopiat l’acció del seu amic Pla per avançar per primer cop als arlequinats. El Lleida ha passat a jugar sense porter i amb el marcador ja a zero just quan havia de sonar la sirena… l’IHC ha provat un tir a porta i hi ha hagut un peu que ha aturat el llançament. Els àrbitres han marcat penal. I Baliu l’ha aprofitat per signar el pòquer (amb protesta inclosa del porter trempolí que se n’ha anat de la porteria) i de pas un ple de victòries en aquest gran inici de temporada. I ara espera el Vic, dissabte a Les Comes.

LLEIDA 6 (4/2) Ll. Tomàs, Canellas (2), Joseph (1), O. Vives (2) i Tomás. equip inicial. Palazon i Giuliani.

IHC RIGAT 8 (2/6) Elagi, Ton (4), Tety, Pla (2) i Méndez (2), equip inicial. Bars, Palau. Riba, Yeste. Del Valle.

GOLS: 1-0 Canellas ( m 6), 2-0 Canellas (m 9), 2-1 Baliu (m 14), 3-1 Palazon (m 23), 3-2 Méndez (m 24.19), 4-2 Joseph (m 24.28). SEGONA PART. 5-2 Vives (m 3), 5-3 Méndez (m 2.41), 5-4 Ton (m 4.24), 6-4 Vives (m 6.21), 6-5 Pla (m 10), 6-6 Pla FD (m 16), 6-7 Baliu (m 24. 48), 6-8 Baliu penal (m 25:00)

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *