T.BALIU: NECESSITAVA UN PARTIT AIXÍ PER RECUPERAR EL TON AGRESSIU I AMB “XISPA” QUE NECESSITO SER.

P-Primer les coses importants… victoríssima a Lleida en un partidàs d’atac!

TON BALIU- Si, victòria important en un partit boig i amb una intensitat crec que molt alta per part de tothom. D’atac o de poques defenses, però per sort al final vam poder emportar-nos els tres punts.

P – Vàreu creure en vosaltres i en vostre joc perquè remuntar un 5-2 no és pas fàcil

TON BALIU- La veritat és que era un moment molt difícil, a la mitja part vam intentar centrar-nos en que podíem remuntar però que havíem de defensar millor, i just començar i després de tenir-ne un parell ens marquen el cinquè.

La sort va ser marcar el tercer molt ràpid, i ens va donar forces per tornar-hi a creure i poder acostar-nos i acabar remuntant el marcador.

P- En un gran partit de l’equip però  especialment teu… un pòquer de gols!!

TON BALIU- De l’equip, des del primer a l’últim, i de tot l’staff. Els gols són importants però sempre els fa l’equip, la veritat es que m’ajudaran molt amb la confiança, necessitava un partit així per recuperar el Ton agressiu i amb “xispa” que necessito ser!

P- Colíders i 18 gols en 3 partits… 9 de 9 … inici brutal!

TON BALIU- Si, toquem de peus a terra i sabem que les derrotes vindran. Ara a gaudir d’aquest moment, i pensar que dissabte tenim un altre partit important per seguir.

P- I ara l’anècdota… l’últim gol de penal i la polèmica… has hagut de fer un fil a twitter i tot… com ho veus?

TON BALIU- No vull parlar-ne més. El fil el vaig fer per sortir de la polèmica i perquè es parli del partit i no d’aquesta anècdota. Tinc amics al Lleida, tinc al cunyat a qui aprecio molt que juga allà i que justament aquesta anècdota va passar entre els dos, i tothom que va veure el partit va comprovar la intensitat que hi va haver i les ganes que teniem tots de guanyar.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *