BON NADAL I BON HOQUEI

Com a capità de l’Hormipresa Igualada i en nom dels meus companys i també del cos tècnic i directiu vull desitjar-vos un molt bon Nadal. Vull que sapigueu que lluitarem per intentar seguir la línia bona que tenim ara perquè ens arriba un moment molt complicat i trascendental de la temporada. El nostre gran desig, el nostre objectiu , és guanyar un títol aquest any, perquè ja portem 4 anys i escaig sense poder-vos donar l’alegria que us mereixeu pel vostre suport. Aquest pot ser un bon any. Ens hi deixarem la pell. Esperem que aquest 2005 s’omplin les Comes i que pugueu disfrutar amb el nostre joc.
BON NADAL!!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *