BUSQUETS I CÀCERES AL CATALUNYA-RENO WORLD’S ALL STARS

Els jugadors de l’Hormipresa Igualada, David Càceres i David Busquets, són a la llista que ha donat el seleccionador català Jordi Camps pel Catalunya-Reno World’s All Stars) que es jugarà el dia 29 a les 8 al Palau Blaugrana.
la selecció la formen 15 jugadors, els 10 que van guanyar el Mundial a Maco, més uns altres 5 que tot i ser habituals no van poder anar al Mundial: Panadero i Masoliver del barça, Llaverola del Lloret i Caldú i Gual del Reus. David Càceres s’equiparà però no jugarà perquè encara no està recuperat del tot del trencament de fibres a l’abductor que es va fer a Bassano. La gran festa de reivindicació de l’hoquei català després de la tupinada de Fresno començarà a 2/4 de 3 amb un torneig per a nens de 5 i 6 anys, un partit de la selecció catalanma femenina, actes lúdics amb participació del públic, competicions de tècnica, velocitat i faltes directes entre jugadors de la OK LLiga i finalment el partit de la selecció.
La selección mundial, dirigida pel portugués José Querido, la formaran José Luis Paez i el seu germà David  (Argentina), Tó Neves i S. Silva (Portugal), Alessandro i Mirko Bertolucci (Itàlia), Gelebart i Landrin (França), Mauer (Suïssa) i Taylor (Anglaterra).
Abans del partit s’ha convocat una manifestació a favor de les seleccions catalanes. Els jugadors de la selecció aniran a la capçalera. HI han confirmat la seva assistència el conseller en cap de la Generalitat Josep Bargalló i el cap de l’oposició, Artur Mas. Encara no ho ha fet el president dela Generalitat Pasqual Maragall.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *