TORNA LA FEINA

Els jugadors de l’Hormipresa Igualada tornen avui als entrenaments després de les vacances de Nadal. Un descans que haurà servit per recuperar els jugadors lesionats. David Càceres que és qui arrossega la lesió més important, un trencament a l’abductor, seguirà el seu procés de recuperació, mentre els altres tocats (gairebé tots, l’Edu, en Cabestany, el Busquets, l’Oriol, en Montferri) podran comprobar si les seves molesties són ja història. L’objectiu d’Albert Folguera i Ramon Rosanas és fer un bon treball físic per poder afrontar el tram decisiu de la temporada. El primer partit serà el dia 8 de Gener a Uttigen corresponent a la lliga Europea, però després s’entrarà en la dinàmica de dos partits setmanals. El començament del nou any pot marcar la temporada.
P- Sergi, com han anat aquest dies de descans?
MONTFERRIMolt bé. Aquests 4 dies de vacances han anat molt bé per recuperar-nos físicament i també psicològicament. A partir d’avui tornem als entrenaments, a treballar fort perquè volem començar l’any bé.
P- Tu eres un dels jugadors que arrossegaven molesties, a l’esquena concretament. Com et trobes?
MONTFERRIEstic bé. M’he recuperat força bé dels meus problemes d’esquena. La veritat és que aquests dies de descans s’agraeixen, perquè hi havia molta gent tocada. A més hem carregat piles i ara treballarem a tope.
P- El primer partit del 2005 serà de Copa d’Europa. A fora de casa, a Suïssa contra l’UTTIGEN . Com veus el grup i el fet de començar primer fora?
MONTFERRIEl grup, en un principi, sembla que ha de ser més fàcil pequè hi ha l’equip suïs però ja es va demostrar fa dos anys que els suïssos estan millorant i que a casa seva no seran fàcils. A vegades aquests equips que semblen més assequibles et poden donar un disgust i no volem que es doni el cas. Aquesta arrencada de 2005 serà complicada i si aconseguim guanyar els tres partits de casa i també aquest primer desplaçament podrem dir que la classificació estarà gairebé encarrilada.
P- Ens ho jugarem una mica amb l’Oliverense, no?
MONTFERRISi, si. Com que són jugadors veterans a vegades se’ls descarta massa d’hora. Seran complicats. He vist que van segons a la lliga portuguesa no?. Hem de guanyar-los a casa i així evitarem sorpreses.
P- El 2004 no el vam començar molt bé. En aquell cas l’aturada ens va perjudicar. Suposo que al 2005 no ens ha de tornar a passar tenint present aquella experiència, no?
MONTFERRIExacte. La veritat és que amb l’experiència de l’any passat no podem permetre que torni a passar. I no es repetirà. Estem treballant molt dur i sabem el que ens hi juguem. En 15 dies ens hi juguem estar vius a les tres competicions.
P- Una última cosa Sergi. Que li demanes al 2005?
MONTFERRIHome, tal com està el mon hi ha moltes coses a demanar. Però si parlem esportivament: aconseguir algun títol i que ens respectin les lesions.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *