CABESTANY: NECESSITEM DESCANSAR PERÒ SENSE PERDRE RITME

Els jugadors de l’Hormipresa Igualada disposen des de dimecres de 5 dies de festa amb motiu del Nadal. L’entrenador Albert Folguera ha decidit ampliar els dies de descans que en principi tenien els jugadors perquè es puguin recuperar millor de les lesions que arrosseguen. I és que el llistat és força alt. A més de David Càceres que és qui té la lesió més important (un trencament de fibres a l’abductor de la cama esquerra) també arrosseguen molesties el segon capità Guillem cabestany (una contractura al darrera de la cuixa), l’Edu Fernàndez (problemes a les cames) , el Sergi Montferri (mal d’esquena i als bessons), l’Oriol (molesties al canyell). La majoria d’aquests problemes físics tenen el seu origen als partits contra el Bassano. Per aquest motiu Folguera ha decidit ampliar el temps de descans dels seus jugadors que a més també arrossegaven molta pressió psicològica pels resultats de la primera part de la lliga i per la trascendèncioa dels últims enfrontaments. Els entrenaments es reprendran dilluns que vé.
P- Ara toca descansar i recuperar-se, no Guillem?
CABESTANYSi, hem de descansar. Ho necessitem molt. Aquest dies gairebé estavem més estona amb el COCO (Jordi Campo) que a la pista. Però l’any passat no vam tenir un bon començament després de Nadal. Aquest any hem de conservar el mateix ritme que portàvem. El primer partit serà a Uttigen i és molt important que el guanyem. Hem d’anar sumant punts tant a la LLiga com a la Copa d’Europa. I és que quan torni la competició tindrem 5 partits en 15 dies. Serà molt dur. Per això, hem de descansar una mica i tornar ràpid a agafar el ritme. Necessitem consolidar-nos als llocs de dalt de la lliga, no ens podem despistar perquè no hi ha massa punts de diferències entre els equips de dalt i els de baix.
P- Però ara hem trobat la bona línia, no?
CABESTANYSi. Si ho compares amb un mes enrera veus que l’equip sembla un altre. Aquest dies en parlava amb el Francesc Bargalló, del Liceo. I em deia que ells estan en la situació que estàvem nosaltres ara fa dos mesos. Quan entres en una fase fosca és increible, tot et surt malament. El partits, facis el que facis, els acabes perdent. El Barga m’explicava que a l’últim partit el Noia va arribar només 8 vegades a porta, ells moltíssim més. I van acabar perdent. I és que quan entres en la dinàmica, sembla mentida però tot et surt malament. Començes a no fer gols i no hi ha manera. Et marquen primer i no pots remuntar. Ara en canvi, començes guanyant i tot va bé. Ara, aquí a Igualada fins i tot els jugadors semblen diferents. Abans no ens entraven les boles i ara, com a Vigo, marquem fins i tot amb la mà. Ara hem de lluitar molt per conservar la bona ratxa.
P-Però la part positiva és que ja hem passat la "pàjara" de cada any, no?
CABESTANYPerò la temporada és molt llarga. I vindrà la part més important, en la que ens ho jugarem tot. No serveix de res estar bé ara si en els moments decisius no hi estem.
P- Estem a les darreries del 2004. Com el valores, Guillem?
CABESTANY Doncs en la línia dels últims anys a Igualada. Amb alguns alts i baixos, Jo a l’equip li posaria un notable, però també és cert que no hem guanyat cap títol ni col.lectiu ni individual. Si ens oblidèssim de les finals, la valoració podria ser bona, però si mires que ja són 5 anys sense títols acabes amb mal regust, per molt que hi hagi un Barça que en principi és favorit a tot.
P- I el 2005?. Que n’esperes?
CABESTANYSobre tot salut. D’entrada no tenir lesions, per poder seguir disfrutant de l’hoquei i per seguir lluitant pels títols. I esperar que alguna vegada la sort canvii, i amb l’experiència i la qualitat que hi ha a l’equip, pugui arribar l’èxit.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *