JOSÉ QUERIDO: L’OLIVEIRENSE ÉS UN EQUIP TREBALLAT

La plantilla de l’Hormipresa Igualada atura els entrenaments fins el de 2 de Gener amb motiu de la festa de Cap d’Any. Ha estat una setmana de treball intens, amb el parentesi del partit de la selecció, per afrontar els objectius de les primeres setmanes del 2005, consolidar posicions a la lliga, un cop ja s’ha aconseguit el passaport per la fase final de la Copa del Rei de Reus, i posar les bases per obtenir la classificació per la Final Four de la LLiga Europea. El rival per una plaça entre els 4 millors d’europa serà sens dubte l’equip portugués de l’Oliveirense. L’entrenador de la selecció mundial RENO WORLD’S ALL STARS, i també seleccionador portugués José Querido analitza a "lamevaweb" l’equip dels To Neves, Didí, Silva, Alves, Fortunato i companyia.

P- Quin Oliveirense es trobarà l’IHC, senyor José Querido?

QUERIDOL’Oliveirense està fent una gran lliga regular, ara mateix és segon per darrera del Portu. És un equip amb una plantilla amb moltíssima experiència. Els 5 titulars han estat tots internacionals. És un equip treballat, que sap el que ha de fer en cada moment, que fa un hoquei molt pensat. Potser el problema que poden tenir és el de l’edat perquè tots són jugadors molt grans, com a mínim els jugadors titulars.

P- Jugadors veterans però encara decisius?

QUERIDO Si per exemple To Neves. Té ja 38 anys i encara és el màxim golejador de la lliga. Continua estant en molt bona forma. Ara la lliga està aturada. L’últim partit, l’Oliveirense van guanyar al HC Cambra per 2 a 3.

P- Hi veu favorits?

QUERIDOEstà clar que els dos equip estaran molt igualats i crec que es disputaran una plaça per la final a quatre.

P- Vosté ha entrenat la selecció mundial en el partit contra Catalunya, que li ha semblat la festa?

QUERIDOHa estat un partit molt ben organitzat i hi ha hagut molta il.lusió i un gran espectacle.

P- Creu que les noves normes que s’hi han provat s’haurien d’utilitzar en competició oficial?

QUERIDO Crec que els alts dirigents de l’esport hauran d’estudiar les mesures perquè hi hagi espectacle. Jo penso que el millor seria adaptar-ne algunes. L’hoquei és un gran espectacle i ha de ser vistós. El partit ha anat bé per poder comprobar sobre la pista que és on es veuen millor les coses. Jo estic convençut que si, que s’acabaran fent canvis.

P- Una última cosa. No sé si vosté com a seleccionador portugués pot contestar però està a favor o en contra de reconeixer Catalunya?

QUERIDO Molt sincerament. És un problema seriós. S’ha de pensar en fer el millor per l’hoquei patins. I s’ha de tenir molt en compte la força i la importància de l’hoquei català. Això està molt clar. Serà molt important pensar-ho bé i pensar en el bé de l’hoquei.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *