BARGALLÓ: ÉS UNA IL.LUSIÓ MOLT GRAN JUGAR AMB CATALUNYA

La plantilla de l’Hormipresa Igualada fa aquest dimarts l’últim entrenament de la temporada. Els jugadors tindran un nou contacte amb el nou entrenador Francesc Monclús i rebran el pla de treball per mantenir-se en forma durant les vacances. Entre els jugadors n’hi haurà dos que estaran especialment satisfets. L’Edu Fernàndez i l’Oriol Bargalló que aquest cap de setmana han debutat amb la selecció de Catalunya. l’Edu ja ens deia la setmana passada que li feia moltíssima il.lusió de poder jugar els seus primers partits amb Catalunya. Avui, parlem de les sensacions que va tenir l’Oriol a Piera.

P- Com va anar el debut, Oriol?

BARGALLÓ- Doncs, molt bé. Va ser una experiència molt maca. L’himne i tot el que suposa portar aquesta samarreta, de portar els colors de Catalunya. I també el poder estar al costat de grans jugadors de la lliga, alguns dels quals no coneixia gaire.

P- Recordo que a principi de temporada, just acabaves d’aterrar d’Itàlia, i vam parlar de la selecció. Ens vas dir que seria una de les teves il.lusions. Doncs ara ja ho has aconseguit.

BARGALLÓ- Si, al final de la temporada ho he aconseguit. No deuen haver vist el play-off…

P- Home, Oriol, els seleccionadors miren el treball de tota una temporada.

BARGALLÓ- Si, això també és veritat. Però també tinc clar que per la Tarradellas Cup hi ha porters que ja estan ocupats, com el Freixas amb el Blanes…i això potser m’ha pogut ajudar. Però vaja. Que és una gran il.lusió poder entrar en aquest grup.

P- Ja que parlaves de la Tarradellas Cup. Suposo que ara que hi has arribat t’agradaria poder seguir a la selecció i jugar el torneig de Blanes, no?

BARGALLÓ- Si, si. És un torneig molt important. És un dels pocs compromisos oficials que es pot jugar de moment i em faria molta gràcia ser-hi. A més tindré amics a la majoria d’equips: Polverini i Tataranni amb la selecció italiana, Videla a l’argentina, el meu germà Jordi a la selecció Reno World’s All Stars i els companys de l’IHC a la catalana. Seria una gran oportunitat de poder estar amb els millors jugadors de la lliga i em faria molta il.lusió.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *