TRES DE L’IHC AMB CATALUNYA A LA TARRADELLAS CUP

El porter de l’Hormipresa Igualada Oriol Bargalló és la principal novetat de la llista del seleccionador català Jordi Camps per la Grup Tarrradellas Cup, competició que es disputarà a Blanes del 30 de juny al 3 de juliol i de la qual Catalunya és la vigent campiona. Bargalló va debutar just diumenge passat amb Catalunya en el memorial Berni celebrat a Piera . Després del partit el porter igualadí ja avançava a la mevaweb les possibilitats que veia de poder acabar anant a la Tarradellas Cup. A més de Bargalló, a la llista hi ha els dos campions del mon de l’IHC, David Càceres, que serà el capità de la selecció, i David Busquets. La presència igualadina no s’acaba aquí perquè a Blanes hi haurà dos ex-jugadors de l’IHC, igualadins tots dos, Jaume Llaverola i Jordi Guillen. La llista completa és aquesta:

HORMIPRESA IGUALADA: O. Bargalló, D, Càceres, D. Busquets.

LLORET: Llaverola, Carbó, Torra.

FCB: Masoliver

MAÇANET: Rodri

NOIA: Feixas.

LLEIDA: J. Guillen.

Per acabar la notícia d’un fitxatge també en clau igualadina. Albert Soteras, fins ara al Vilafranca i format a la pedrera de l’IHC, acaba de fitxar pel Lleida del també igualadí Joan Carles.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *