CATALUNYA 4- TORDERA 4. Primer empat de la selecció

La selecció nacional de Catalunya ha empatat a 4 contra el Tordera en un partit amistós de preparació per la Tarradellas Cup del cap de setmana que vé. Finalment Camps ha alineat 4 jugadors de l’Hormipresa Igualada, Càceres, Busquets, Freddy i Oriol Bargalló, que ha substituit a última hora el porter del Blanes, Freixas.

El partit ha tingut moltes variants en el marcador. Ha començat guanyant el Tordera (1 a 0 i 2 a 1), la selecció ha aconseguit donar la volta al marcador fins al 2 a 4 (amb un gol de Freddy Hinojal, el seu primer gol amb Catalunya, concretament el 2 a 3) i finalment el Tordera ha acabat empatant. Tot i això David Càceres ha tingut l’opció de donar la victòria a la selecció amb un penal a falta de 4 minuts pel final que no ha aconseguit transformar.

Càceres i també Busquets han jugat de titulars. Després han sortit el Freddy Hinojal i l’Oriol Bargalló, que ha ocupat la porteria tota la segona part.

Dimecres la selecció catalana ja s’entrenarà a la pista de Blanes, on ja s’hi quedarà concentrada perquè dijous comença la Tarradellas Cup, tot i que els primers partits de Catalunya no seran fins divendres. De tota manera els tres jugadors de l’IHC que ha convocat Camps, Càceres, Busquets i Bargalló, abandonaran la concentració dijous al vespre per poder assistir a l’assemblea de l’Igualada Hoquei Club..

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *