APROVATS CANVIS DE REGLAMENT

La comissió delegada de la Federació Espanyola de Patinatge ha decidit aquest cap de setmana les modificacions que s’introduiran al reglament d’hoquei patins la pròxima temporada. Entre els punts més destacats hi ha els canvis en el llançament de penals, el gol d’or a les pròrrogues o l’aprovació definitiva de la utilització de patins o botes en el joc.

La modificació que provocarà més enrenou és segurament la del penals. Textualment el nou reglament especifica que "el porter s’haurà de situar amb els patins sobre la línia de gol, el guant de l’stick a terra i l’stick tocant les puntes dels dos patins. El porter no podrà moure’s fins que xiuli l’àrbitre. Si ho fa l’àrbitre l’amonestarà verbalment. I si ho torna a fer li ensenyarà la targeta groga".

Es permet, seguiex dient el reglament, "la finta del jugador que llança el penal. Si decideix executar el penal amb un tir directe el porter no podrà passar de la línia de 80 centímetres. Si la passa i la jugada no acaba en gol, l’àrbite farà repetir el llançament i li ensenyarà també la targeta groga . Finalment si el jugador que executa el penal decideix sortir amb la pilota controlada, el porter no tindrà restricció de moviments".

Pel que fa a l’aprovació del gol d’or, el partit s’acabarà quan un dels dos equips marqui un gol a la pròrroga.

La comissió delegada de la FEP també ha decidit la unificació d’horaris dels partit, només a l’última jornada de la competició (en el cas de la OK LLiga seran a les 200:00 si l’última jornada és en dissabte i a les 21:00 si és entre setmana).

Les últimes dues decisions preses a la reunió de Gijon han estat l’obligatorietat de filmar els partits de la Ok LLiga per part de l’equip local i l’aprovació definitiva de la competició mixta fins a juvenils (fins ara només arribava fins a infantil).

Tots aquests canvis aprovats per la FEP començaran a aplicar-se ja la pròxima temporada.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *