JA SOM MÉS DE 22.000

La mevaweb, el primer diari digital de l’Igualada HC, ha superat la xifra de les 22 mil visites durant els primers 9 mesos de funcionament. Concretament han estat un total de 22.690 visualitzacions (fins aquest dimarts al matí, la xifra, com és normal, va augmentant de manera constant). La majoria han estat provinents de l’Estat Espanyol, 20.736, cosa que suposa un 91’4% de les visites. S’ha de tenir en compte que el sistema no diferencia les trucades des de Catalunya i per tant no tenim la possibilitat de donar aquestes xifres de manera diferenciada. Després, per nombre de visites, vindrien Portugal (amb 472) i Itàlia (amb 258). La llista dels 10 països que més s’han interessat per l’IHC la completen per aquest ordre França, Suïssa, Argentina, EE.UU, G.Bretanya i Alemanya. El dia amb més visualitzacions va ser el passat 26 de maig amb la notícia de la destitució d’Albert Folguera, amb 179 visites, que li va pendre el rècord a l’infausta assemblea de la Firs de Fresno, Califòrnia. En xifres generals, i fins avui, hem publicat un total de 348 articles

Ara, amb la mateixa voluntat de recollir totes les informacions que generi el nostre club, la mevaweb es prepara per afrontar la nova temporada. Mentrestant us oferirà una sèrie especial d’estiu, sense oblidar les poques notícies que es generen en aquests moments de vacances al club.

De moment aquesta setmana l’actualitat passa per l’acte de firma oficial de l’acord d’esponsorització amb l’empresa Hormipresa, per l’evolució de la lesió de David Busquets i per dos amistosos més de la selecció catalana, els primers després de la decisió del TAS . Amistosos que es jugaran dijous a Sant Celoni contra la selecció de França i dissabte a Manresa contra l’equip local. i pels quals el seleccionador Jordi Camps ha convocat els jugadors de l’Hormipresa Igualada, David Càceres i Oriol Bargalló. El capità de l’IHC només jugarà el de dissabte perquè el mateix dijous inagura oficialment una botiga a Terrassa amb productes gastronòmics d’un altre vell conegut de l’afició igualadina, Santi Carda. L’Oriol Bargalló si que serà als dos compromisos i de fet ha ajornat un viatje a Itàlia per poder ser amb Catalunya.

P- I és que jugar amb Catalunya és especial, no Oriol?.

BARGALLÓ- Si, no es pot perdre una oportunitat de jugar-hi. Tots hi juguem perquè ens fa molta il.lusió, perquè ens agrada defensar els colors de Catalunya i per això he ajornat la sortida, que havia de ser avui mateix, fins diumenge.

P- Ara mateix parlem de vacances, però hem de comentar la decisió del TAS sobre Fresno, com ho veus?

BARGALLÓ- És el que m’esperava. Ho van fet tant malament a Fresno que era lògic que els ho fessin repetir, però en canvi no ens han deixat jugar ara al Mundial. I de fet no sóc molt optimista que puguem canviar el resultat.

P- Ni amb vot secret?

BARGALLÓ- Home, és millor és clar. Però si Espanya va fer el que va fer aleshores, ara hi tornarà, tornarà a pressionar i serà molt difícil.

P- I les vacances, cap a Itàlia.

BARGALLÓ- Si me’n vaig a veure els amics. M’instal.laré a Forte Dei Marmi i estaré amb el Videla, amb el Brescianni, i aniré a veure els Bertolucci i els Mariotti. De fet aquest dilluns que vé es casa el meu amic Brescianni. Jo havia pensat anar-hi abans a fer una mica de turisme i després anar al casament i ara ho faré a l’inrevés.

P- I després?

BARGALLÓ- Voltaré amb els meus amics d’aquí però encara no hem decidit per on.

P- Per acabar un desig per la temporada que vé.

BARGALLÓ- Home, és evident que hem perdut un home molt important. Això ens obligarà més a apretar encara més a tots els altres. Si fem això, si tots hi donem molt més, segur que podrem fer grans coses.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *