FIRMA DE L’ACORD D’ESPONSORITZACIÓ AMB HORMIPRESA

Aquest dijous al vespre es farà l’acte oficial de firma de l’acord d’esponsorització del primer equip de l’Igualada Hoquei Club amb l’empresa Hormipresa. L’acte es farà a les oficines del club a partir de les 8. L’acord el firmaran el president de l’IHC, Francesc Fontanellas i el Conseller Delegat d’Hormipresa, Josep Bergadà. Aquesta serà la segona temporada que HORMIPRESA assumeix el patrocini de l’equip i ho farà amb unes condicions econòmiques semblants a les de la temporada anterior. Hormipresa és una empresa dedicada a la construcció amb seu a Santa Coloma de Queralt i amb oficines a Barcelona i a Madrid. D’altra banda també s’ha confirmat la continuitat del segon espònsor del club, Bercontrés, que és una empresa vinculada també a la construcció i també a la família Bergadà.

L’actualitat esportiva de l’IHC passa pel partit amistós de la selecció catalana a Sant Celoni contra la selecció de França que prepara el Mundial de San José, a Califòrnia. En aquest partit hi jugarà el porter de l’Igualada, Oriol Bargalló. En canvi dos dels fixes de Jordi Camps, David Càceres i David Busquets, no hi podran ser en aquesta ocasió. Per motius ben diferents. Busquets perquè encara s’està recuperant de la lesió a la mandíbula que es va fer precisament amb Catalunya a la Tarradellas Cup. I Càceres perquè inagura una botiga a Terrassa. El capità de l’IHC si que podrà jugar el següent amistós de la selecció dissabte a Manresa contra un combinat del Bagés.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *