FIRMAT L’ACORD AMB HORMIPRESA

Aquest dijous al vespre s’ha firmat a les oficines del club l’acord d’esponsorització del primer equip de l’Igualada HC amb l’empresa HORMIPRESA. L’acord l’han firmat el president Francesc Fontanelles per part del club, i Josep Bergadà com a conseller delegat d’Hormipresa. Aquesta és la segona temporada que l’IHC lluirà a la samarreta el logotip d’aquesta empresa de Santa Coloma especialitzada en els prefabricats de formigó dedicats a la construcció. Les xifres són similars a les de la temporada anterior.

Mentrestant la selecció catalana va guanyar ahir els seus dos compromisos amistosos contra França i Andorra a Sant Celoni. Catalunya va jugar primer contra França a qui es va imposar per 5 a 2, en un partit de 20 minuts per part amb reglament europeu. Immediatament després es va enfrontar a la selecció d’Andorra, amb el porter de l’Hormipresa Igualada Oriol Bargalló a la porteria. Els jugadors catalans van notar l’acumulació de minuts, en aquest segon partit, i la victòria va ser molt més treballada. Catalunya va haver de remuntar un 0 a 2 però al final es va imposar la qualitat i va acabar gunayant per 6 a 4.

Precisament aquestes dues victòries van coincidir amb l’anunci del president de la FIRS, l’italià Sabatino Aracu, que Catalunya no rebria cap invitació per participar al Mundial de San José, Califòrnia. En declaracions a RAC-1 Aracu va dir que la decisió que "ha de prendre el Comité Central és la de no participació de Catalunya perquè a dia d’avui encara no té el reconeixement".

Per cert que l’Assemblea on es decidirà el futur de Catalunya es farà el 24 de Novembre a Roma, segons va decidir ahir el Comité Central de la FIRS.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *