LA SELECCiÓ A MANRESA AMB CÀCERES I BARGALLÓ

La selecció de Catalunya ha derrotat el Club Patí Manresa Font dels Capellans en un partit amistós disputat a la capital del Bages. Els jugadors de l’Hormipresa Igualada, Càceres i Bargalló han participat en aquest partit amb un paper destacat. El capità de l’IHC ha fet el primer gol mentre el porter ha disputat tota la primera part.

El partit ha estat una demostració del suport de la Federació Catalana a l’esforç de l’equip bagenc per reintroduir l’hoquei a una ciutat com Manresa, que és estandart d’un altre esport com el bàsquet. Per aquest motiu el de menys era el resultat (12 a 3). El més destacat ha estat la demostració del poder de convocatòria de Catalunya que ha omplert la pista on s’ha disputat aquest amistós que formava part dels actes de la Festa Major del Barri "Font dels Capellans".

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *