DANI: TENIM EQUIP PER GUANYAR AL PALAU

La plantilla de l’Hormipresa Igualada fa aquest dimarts el segon entrenament de la setmana, que inclourà una sessió de vídeo i l’anàlisi de la derrota contra el Liceo dissabte. L’entrenament d’ahir dilluns va ser molt suau, bàsicament de recuperació. David Busquets va poder participar-hi però a un ritme més fluix, perquè encara nota molesties als abductors. L’IHC intentarà recuperar els 3 punts perduts a les Comes en un altre dels pavellons amb més història de l’hoquei patins; el Palau Blaugrana. Ja fa 7 temporades que l’Igualada no hi guanya. L’únic dels jugadors de la plantilla actual que sap que és treure els punts del Blaugrana és David Càceres. El capità que va participar en aquella final de la lliga de la temporada 96-97, també hi havia guanyat la temporada anterior una Copa d’Europa per penals. Càceres és de fet un dels 4 jugadors igualadins que tenen una relació directa amb l’entitat blaugrana. Els altres són Busquets, l’Edu i Dani Lòpez, que és l’últim que ha fet el camí de tornada a Igualada.

P- Dani, tu que els coneixes bé. Serà un Barça més difícil encara després del 5 a 1 a Reus?

DANI- Crec que el Barça jugarà amb més cap. Prendrà més precaucions perquè han perdut el primer partit. Seran fidels al seu joc però tindran una mica més de respecte, vigilaran més la seva defensa.

P- Tu entrenaves fa uns mesos amb ells, i encara que semblin invencibles, són humans, no són màquines, no?

DANI- Si, és que és això. Crec que hi ha equip per guanyar allà. Aquest any l’equip és diferent, juguem amb una altra mentalitat, juguem més ràpid a l’atac. I defensem bé. Contra el Liceo es va defensar molt bé.

P- I el teu debut a la Ok Lliga, que et va semblar més enllà del resultat?

DANI- Home. vaig sortir ja perdent, amb el 0 a 1 i ho veus diferent. A la primera part vaig intentar crear espais dins de l’àrea per facilitar que arribessin els gols. Em van fer un penal, i les ocasions van anar arribant. A la segona ja vam penjar més boles i vam fer més xuts exteriors. Jo em quedo amb el més positiu. Vaig intentar fer la meva feina, vaig intentar aportar velocitat i vaig ajudar a crear ocasions per intentar batre el Jaumet.

P- A la segona part vàreu jugar junt l’Edu i tu, és una alternativa molt ofensiva interessant. Perquè no sou incompatibles, no?

DANI- No, no. Fins i tot amb l’Edu en parlem als entrenaments. En fem broma, perquè habitualment no juguem junts, però si l’entrenador vol podem fer-ho. Tenim diverses possibilitats. Un més per dins, l’altre per fora. Seria jugar amb dos davanters en punta que si tenen química, que la tenim, poden complicar molt les coses als rivals.

P- Amb qui ja s’ha demostrat que tens bona química és amb el David Càceres. Dissabte només sortir vàreu fabricar entre els dos tres jugades de perill i l’última va acabar amb el penal que Torras va enviar al ferro. És fàcil jugar amb el David, no?

DANI- Si, el David és un jugador que juga molt amb el cap aixecat. I si jo em moc bé per dins i els guanyo l’esquena als defenses, el David que sempre està a l’aguait em fa arribar la bola amb avantatge. Si puc potenciar els canvis de ritme per guanyar l’esquena sempre m’arribaran les boles. I és que amb el David hi estàs 5 minuts i es com si haguessis jugat tota la vida amb ell. Et facilita la feina d’atac.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *