BARÇA, FIRA I CERS

Cap de setmana de molta activitat per l’Igualada Hoquei Club. Avui Ok Lliga, demà sorteig de la Cers i tot el cap de setmana Fira. Pel que fa al partit d’avui al Palau Blaugrana, Francesc Monclús podrà disposar finalment de tots els seus jugadors. David Busquets ja està pràcticament recuperat al 100 % de la seva contractura als abductors. L’últim entrenament ha estat eminentment tàctic, per establir l’última referència del partit i treballar conceptes concrets del joc. L’equip està animat i tot i que és conscient que serà difícil sorprendre per segona vegada al Barça, vol acabar amb la mala ratxa de 8 anys sense guanyar al Blaugrana. El FC Barcelona que avui rebrà per cert la copa de campió de la lliga de la temporada passada no vol més ensopegades tot i el que el seu tècnic, Quim Pauls, recorda que l’Igualada és un equip històricament perillós. Aquest històricament és tota una realitat. L’IHC és dels pocs clubs que pot presumir d’haver-li guanyat, no només partits si no també Copes, al Barça al mateix Palau . De fet l’últim equip que ha guanyat una lliga abans de les 8 seguides que porta el Barça és el mateix Igualada. Ara es trobaran en una situació complicada amb 0 punts i ocupant els dos últims llocs de la classificació. El partit començarà a les 9 i l’arbitraran Galan i Pernas.

I demà l’Hormipresa IHC sabrà el seu rival per la primera eliminatòria de la Copa de la Cers, en el sorteig que es farà a Santander aprofitant que s’hi disputa el campionat d’Europa junior. De moment els igualadins ja saben qui no es trobaran. El Portosantense de Portugal, el Geneve de Suïssa, el Nantes francés i el Roller Novara italià de l’igualadí Ferry Hinojal. Aquest 4 equips han quedat exents de jugar la primera eliminatòria. En canvi l’IHC si que podria quedar aparellat amb els també italians Hockey Novara i Viareggio, l’Herne Bay anglès, el Montreux de Suïssa, el Reimscheid alemany, el Ploufragan francés i els catalans Vilanova i Lloret. De tots aquests l’Hormipresa ja s’ha enfrontat anteriorment amb el H. Novara i el Reimscheid alemany. El club igualadí ocupa el lloc número 13 en el rànking d’aquesta competició amb 15 punts, empatat amb un altre dels participants d’aquesta temporada, el Portosantense. La classificació l’encapçala el Noia amb 63 punts i de tots els equips rivals aquest any, cap està per sobre de l’IHC en el rànking. Per cert el rànking de l’equip és molt més alt a la LLiga Europea on és 6è amb 36 punts. Per davant té el Barça, el Porto, el Barcelos, el Liceo i el Benfica.

Pendents d’aquestes dues notícies el club ha tornat a instal.lar un stand a la Fira d’Igualada, concretament a la Fira d’entitats. A més de la presència continuada de jugadors, l’Igualada ha preparat una sèrie d’activitats per oferir als visitants. Per exemple s’ha ideat un puzzle amb la foto del primer equip per aquells que vulguin distreure’s muntant-lo. Es sortejarà un stick firmat pels jugadors. Hi haurà bufandes, adhesius i globus vermells i blaus amb l’escut del club, per regalar. Es podran seguir en una pantalla els últims partits de l’Hormipresa Igualada. El Diari d’Igualada regalarà una subscripció de tres mesos per tots aquells que es facin socis de l’entitat durant la Fira. Activitats totes aquestes per seguir fomentant el contacte del principal club de la ciutat amb els igualadins als que representa.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *