VIC 2- HORMIPRESA IHC 1. ROBATORI ARBITRAL

Amb totes les lletres i en majúscules. Robatori. Els dos àrbitres del partit, Valverde i Roca, no s’han atrevit a marcar dos penals claríssims en l’últim minut de partit i han privat l’Hormipresa Igualada de poder acabar empatant un partit molt igualat i en el qual els igualadins han portat el pes del joc, han tingut més oportunitats i només els ha faltat traduir-les en gol. La realitat és que l’Hormipresa ha fet un partit molt seriós, molt lluitat, amb el handicap de l’absència per lesió de l’Edu Fernàndez.

Quan el Vic ha aconseguit marcar el seu primer gol, l’IHC estava dominant i ho havia fet durant 37 minuts i ja havia estabellat 4 pilotes al pal. És cert que l’Oriol Bargalló, un altre cop exepccional havia fet aturades increibles però les xifres no enganyen: 28 remats a porta fins aquell moment dels vigatans i 38 dels igualadins. En només un minut Corominas, però, ha fet els dos gols, el segon en una de les poques errades defensives de l’equip, i tota la feina ha semblat ja perduda.

De tota manera Monclús ha aprofitat molt bé un minut de temps per fer-los veure als seus jugadors que només amb un gol tornaven a estar dins del partit i els igualadins han forçat en defensa, amb una zonal pressionant i han seguit portant molt perill a la porteria defensada per Sergio Fernandez. En una jugada de contratac, iniciada per una recuperació del Dani, Busquets ha buscat posició de remat obrint-se a la dreta i li ha etzibat un fort cacao a la bola que ha acabat superant al porter osonens. Era el gol que demanava Monclús. Un gol que ha deixat tocats els rivals i que ha propiciat un atac total de l’IHC que ha tingut bones oportunitats de gol tot i que quedava massa poc per acabar. I aleshores han vingut les dues jugades conflictes. Ja a l’últim minut. Una una bola rebutjada per la defensa dins de l’area i que han enviat fora de la pista. El reglament diu clarament que això és falta i com que és dins de l’àrea és penal. Protestes i indignació dels igualadins. Poc després , faltaven 30 segons per acabar i Busquets rep un cop d’stick pel darrera dins de l’àrea, una falta de llibre . Els àrbitres no s’atreveixen a picar penal i es conformen a ensenyar la tercera targeta groga a Càceres que acaba expulsat amb vermella. Un cop acabat el partit els jugadors els han seguit protestant pel robatori de que havien estat víctimes, per acció o per omissió, que qualsevol de les dues coses són denunciables. Ja dins del tunnel de vestidors els jugadors els han tornat a protestar i la parella arbitral no se li ha acudit res més que tornar-s’hi i escridassar-los. L’IHC ha denunciat l’acta i els àrbitres els han amenaçat amb un annex que escriuran un cop siguin a casa. En definitiva un punt perdut que hauria estat molt important per les aspiracions de l’Hormipresa, un cas més d’incompetència i covardia arbitral i una altra decepció pels que estiemn aquest esport. Dijous a Roma els immobilistes van pensar més en ells i els seus privilegis o en la part més fastigosa de la política, que no pas en l’hoquei i l’endemà dos arbitres de poca personalitat i nules condicions han tornat a demostrar que en aquest esport n’hi ha més que estiren cap enrera que els que miren d’empenyer cap endavant.

CP VIC 2 ( 0/2) Fernandez, Ordeig, Corominas (2), Pujadas i Eloi, equip inicial. Lopez, Pla.

HORMIPRESA IGUALADA 1 (0/1) Bargalló, Càceres, Montferri, Busquets (1), Raventós, equip inicial. Dani i Torras.

GOLS: SEGONA PART. 1-0 Corominas (m 12.20), 2-0 Corominas (m 13.20), 2-1 Busquets (m. 22)

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *