EL NADAL ARRIBA A L’HOQUEI

Els jugadors de l’Hormipresa Igualada han començat ja les seves vacances de Nadal. Seran 5 dies sense entrenaments, fins dimecres dia 28, quan els jugadors faran una travessa a peu fins a Montserrat. La sessió d’aquest dijous ha estat especial perquè s’ha disputat un partit entre veterans i joves de la plantilla. La noticia ha estat que Francesc Monclús ha tornat a posar-se els patins després de 15 anys de no fer-ho. (es va retirar la temporada 86-87). El tècnic igualadí ha format equip amb els membres del cos tècnic Ramon Peralta i Ivan Olvera, els dos "gairebé veterans" , David Càceres i David Busquets i el porter Oriol Bargalló. El partit ha acabat amb empat a vuit gol i s’ha desenvolupat enmig d’un gran ambient entre els jugadors. Després tota la plantilla ha fet el sopar de Nadal.

L’actualitat de l’IHC a més d’aquest bon ambient pre-nadalenc passa pels problemes generats pel canvi de rival a la Copa de la Cers. El club ja està fent les gestions pel desplaçament a Quevert, i la qüestió ara és com solventar la distància entre Paris (on vola la companyia contractada) i Quevert (uns 400 quilòmetres). L’altre problema i encara més difícil de solucionar és el dels bitllets ja pagats per anar a Suïssa. El viatge es feia amb la mateixa companyia de vols assequibles i la seva normativa no preveu el retorn dels diners. Ara s’està estudiant de fer una carta explicant quin és l’origen del problema per aconseguir que la companyia accepti un canvi de destinació. La poca celeritat de la CERS en comunicar el canvi de rival ha provocat un greu entrebanc econòmic a l’IHC. Per prendre’n consciència només cal saber que tota l’operació es va tancar un dia abans que el club sospitant que podia haver-hi canvis investigués la situació i en rebés aleshores la confirmació federativa. Si la Cers hagués actuat abans , la decisió del Benfica ja la sabien, l’operació es podria haver aturat.

Mentrestant el Quevert ha començat també les seves vacances. L’últim partit que van jugar va ser el 17 de febrer contra el Ploufragan (amb derrota per 5 a 2), i el pròxim de lliga no serà fins el 14 de gener contra el cuer l’Al Ergue Gaberic. Això vol dir que el primer partit del francesos del 2006 serà contra l’Hormipresa. Ara mateix el Quevert és 6è a la lliga del seu país, amb 15 punts a 8 del primer que és el Saint Omer. El Quevert ha guanyat 3 partits, n’ha empatat 1 i n’ha perdut 4 i té un balanç negatiu de gols, 15 a favor i 17 en contra. Precisament per acabar amb aquesta mala collita golejadora el president del conjunt francés ha buscat desesperadament reforços (recordareu que va arribar a escriure un mail al fòrum de la web oficial de l’IHC on demanava davanters. Al final el reforç ha arribat de l’argentina, via Granada. Es tracta de Maximiliano Gonzàlez, acabat d’arribar a Quevert, aquest 20 de Desembre (per tant el seu debut serà contra els igualadins). És un jugador de 22 anys, fet a San Juan i que militava ara al Alambra de Granada. Fa un 1’84 d’alçada i 78 quilos i ell mateix destaca el seu xut com el millor del seu joc. També assegura que pot jugar davant i darrera.

Aquest jugador, doncs, s’afegirà a la plantilla de que disposa actualment el tècnic Frederic Bouyer. Amb Picquet com a porter titular, i Liscoët, Doro, Morvan, Héveline, De Barros, Audelin i Gélebart, el més conegut de tots perquè va formar part del Reno World’s Team que va disputar la Tarradellas Cup a Blanes.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *