L’IHC us desitja unes bones festes !!!

Un any més, com marca la tradició, és el capità del primer equip de l’IHC , David Càceres, qui envia el missatge de Nadal a tots els socis i aficionats:

"En aquest dia de Nadal us vull dir que l’equip està treballant al màxim per millorar els resultats del 2005 i per aconseguir d’una vegada per totes un títol que fa tant temps que busquem. És el que volem els jugadors, el que vol la gent i el que necessita ara mateix el club. L’equip està molt esperançat i us puc assegurar que ens esforçarem per sobre de les nostres forçes per aconseguir-ho. De moment aquesta temporada les coses van bé i ,sobre tot, la gent està contenta. Ara hem de seguir lluitant per intentar poder portar una copa a la ciutat. Seria el millor regal de Nadal. En nom de l’Igualada Hoquei Club, Bon Nadal i molt bon any!!"

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *