TORNADA A LA FEINA VIA MONTSERRAT

Els jugadors de l’Hormipresa Igualada esgoten les últimes hores de les mini-vacances de Nadal. Després de 5 dies de descans la plantilla tornarà a la feina aquest dimecres amb una activitat no gens habitual. Els homes de Monclús faran una travessa a peu a Montserrat. A primera hora del matí l’expedició anirà en cotxe fins a Can Massana des d’on aniran a peu fins el Monestir per la via més llarga. En principi una ruta d’unes 4 hores i mitja o 5, però que els tècnics de l’IHC pretenen fer en unes 3 hores i mitja. El grup seguirà el camí marcat per Xavier Martin, un llicenciat en educació física d’Esparraguera que coneix molt bé Montserrat on hi ha obert diverses vies. Martin és entrenador d’hoquei, ara mateix s’encarrega d’un equip del Capellades, i va ser company de promoció del preparador físic de l’Hormipresa, Ivan Olvera.

P- Això de pujar a Montserrat era una cosa que portaveu al cap tots dos, no?

OLVERA- Si, feia temps que havíem dit de fer-ho els dos, però ara com que no tenim pavelló el dimecres hem decidit fer-ho tots junts. Ens anirà bé després d’aquests dies de festa. Hem triat el camí més llarg, amb més pujades i més desnivells. Les parts planes les farem trotant i la resta caminant. No haurem d’escalar. Serà un exercici molt aeròbic, de resistència. Ens divertirem i acabarem cansats. Ens ajudarà a oxigenar-nos. I farem equip, perquè després dinarem tots plegats.

P- I potser ajudarà a rebaixar efectes dels àpats d’aquests dies?

OLVERA- Home, no han estat prou dies. 5 dies de festa. Tres entrenaments. Dos dies més i tornar a entrenar. No hi ha temps de perdre res. Home, potser algú s’ha engreixat una mica però no hi ha temps de fer cap davallada física amb tot el que treballem durant l’any. A més l’entrenament de dijous i divendres seran molt intensos. I si veiem que estem molt frescos qaun estiguem arribant a dalt potser decidirem allargar-ho una mica, amb alguna volta més…
P- I un cop a dalt, posarem alguna espelma per tenir alguna "ajuda" aquest 2006.

OLVERA- Home, dependrà…potser igual ho decidim en el mateix moment…No ho hem parlat…

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *