HEM FET EL CIM !

La plantilla del primer equip de l’IHC ha fet avui un entrenament inusual. Els jugadors han pujat a peu a Montserrat . Una travessa des de can Massana que ha durat 4 hores i mitja, en que s’han convinat diverses velocitats i que ha acabat amb una baixada corrent fins el monestir. Tota la plantilla ha fet després un dinar a l’Hotel del Bruc. Habitualment els jugadors que més pateixen el treball físic a les pre-temporades són els porters per l’especificitat de la seva feina a les pistes. Avui l’Oriol Bargalló, fa de cronista d’aquest entrenament tant especial.

P- Oriol, Com ha anat, com t’has trobat?

BARGALLÓ- Home, ha estat una experiència diferent. A mi m’ha costat molt la pujada. Pràcticament tota l’estona hem anat junts, però. Algunes estones anàvem en dos grups, però al Monestir hi hem arribat junts. És un altre tipus d’exercici, i la veritat és que et deixa ben cansat. Jo avui he fet una migdiada de dues hores. També és veritat que al vespre tenia feina perquè hem muntat un autobus amb gent de tot el Penedés per anar a veure el partit de la selecció al Camp Nou i hi havia de ser a la sortida perquè tot anés bé. Jo no hi he anat perquè demà tenim peses i pista i haig d’estar fresc.

P- Tu ets l’únic jugador de l’IHC que ha guanyat la Copa de la Cers. Què en penses de com ha quedat el quadre amb tot el que ha passat?

BARGALLÓ- Home, que la retirada dels dos equips portuguesos la desprestigia. I el fet que hi hagi el Barça la complica més. Però com que és a dos partits hem d’intentar fer un bon resultat al Blaugrana per intentar eliminar-los a les Comes. Aquell dia haurà d’estar ple, haurà de tenir tota la pressió, com a Follonica.

P- De moment el barça vindrà a les Comes d’aquí a pocs dies a l’Ok Lliga. Tu que coneixes molt bé l’hoquei italià, tens fins i tot amics al Follonica, què va passar perquè el Barça caigués eliminat?

BARGALLÓ- Home, el pavelló estava ple, moltíssima gent, bengales… m’han dit que res perillós però el Barça es va impressionar. Ja venien de perdre a la Copa Continental i van jugar més a protegir el resultat. En canvi el Follonica va defensar molt bé i va saber jugar un partit així.

P- Passen a ser favorits ara els italians?. Pot ser l’any de la primera victòria italiana a la Copa d’Europa?

BARGALLÓ- De moment allà estan molt emprenyats perquè diuen que la Final Four es farà a Lisboa. El Benfica l’havia demanava abans que l’eliminessin i ara potser es manté per afavorir al Porto, que és un dels clars favorits. A més aquest any hi ha lligueta i es fa més difícil dir que pot passar. Crec que Follonica i Bassano tenen opcions. En canvi veig més al Prato coma àrbitre dels que acabin passant al seu grup.

P- I a la Cers, que en saps del Quevert?

BARGALLÓ- Doncs no en tinc referències. Sobre el paper som clars favorits, però juguem primer allà i no ens hem de refiar per poder portar bé aquesta eliminatòria.

P- Ens queden pocs dies d’aquest 2005. Algun desig pel any que arriba?

BARGALLÓ- Que ens surtin les coses molt bé a tots, a títol individual i com a equip. Això voldrà dir que passaran coses positives.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *