EDU: AQUEST 2006 HEM DE FER UN SALT DE CONTINUITAT

Els jugadors de l’Hormipresa Igualada no es posaran els patins fins el 2006. En principi estava previst que ahir es fes el primer entrenament en pista, però el seu estat arran de les celebracions que s’hi estan fent aquest Nadal, va aconsellar canviar de plans. Així després de la sessió de peses es va decidir sortir a la pista però amb bambes i fer exercicis i jocs amb pilota. Es va jugar a futbol, es van fer sprints, relleus, persecucions … Aquest divendres la plantilla de l’IHC s’exercitarà a l’squash i per tant el primer entrenament amb patins no serà fins a la setmana que vé. Això ha fet impossible de poder comprobar si l’Edu Fernàndez tornava a treballar sense casc, ja que està a la recta final de la seva lesió a la mandíbula.

P- La setmana que vé ja sense casc, EDU?

EDU- Mira, el dia 5 tinc visita amb el màxil.lo-facial i prendre’m la decisió. Igual encara entrenaré amb el casc, però el dia del Barça segur que ja no el portaré.

P- I contra el francesos?

EDU- No ho sé, segurament ho decidirem veient com estigui.

P- Bé, a banda d’això, com estàs?

EDU- Bé, bé, una mica trinxats d’allò de Montserrat. És que van ser 20 quilòmetres i escaig. A més vam fer servir musculs que habitualment no utilitzem per l’hoquei. Va ser fort.

P- Parlàvem abans del Quevert, que en saps del primer rival de la Cers contra el quals farem el debut en aquest 2006?.

EDU- No en sé massa cosa. Suposo que serà una mica com tots els equips francesos amb els que hem jugat. Durs, no molt tècnics, molt ràpids això si, amb un porter gros i molt estàtic…En principi no ens hauríem de complicar l’eliminatòria tot i que començem jugant allà. Sempre costa marxar en el marcador però quan te’n vas et fas amb el control del partit. Haurem de pensar que és una eliminatòria i que tindrem també la tornada a les Comes.

P- Tot el que ha passat aquest any a la Cers, com creus que deixa la competició?

EDU- Crec que ha quedat devaluada amb l’absència dedls portuguesos i al mateix temps que hi hagi el Barça li dona nivell alt de dificultat. Ens ho haurem d’agafar com un repte. L’haurem d’anar preparant partit a partit i quan arribi l’eliminatòria intentar marxar del Blaugrana amb un resultat bó per rematar-lo a les Comes amb l’ajuda de la gent.

P- Parlant de preparar-ho partit a partit, el pròxim de la Ok Lliga serà precisament el Barça. És un calendari dur, eh!

EDU- Si, tindrem 7 partits en un mes. Hem acabat bastant malament amb els últims partits i ara hem de reivindicar que seguim treballant i agafar un salt de continuitat del bon joc que hem estat fent.

P- Som a hores del 2006. Algún desig?

EDU- Home en el tema esportiu, poder tenir un any millor que l’anterior i si…bé…si pot venir algún títol seria importantíssim.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *